Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepsi antivir zdarma?

Od: prochazka* odpovědí: 16 změna:
Dobry den chci se zeptat jaky je nejbezpecnejsi antivir ke stazeni (zdarma). Popripade i odkaz... Dekuji moc...

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

daniell*
03.08.12 12:40
hodnocení

2x

AVIRA

hodnocení

1x

Nejlepší je Avast. Dlouholeté zkušenosti. Je tichý, nenáročný a dobrý. Jediný, který se mi líbil víc, byl Norton. Když vypršel trial, tak jsem sáhla po Avastu a nelituji. AVG je na nic, Avira je prý vcelku dobrá, ale nemám s ní zkušenosti.

daniell*

Zeptejte se zkušených IT techniků co říkají o Avastu ;) Není náhoda že největší viry jsou od Microsoftu ;)

bena*
hodnocení

0x

Co 10 lidí, to 10 názorů. Každý antivir má svoje. Pro většinu uživatelů je nejlepší možnost Microsoft Security essentials, nicméně pokud si zvolíte AVG Free, tak nic nezkazíte. Jen při instalaci neodporučuju instalovat Security Toolbar. avast! Free není též špatná volba, jen při instalaci odmítněte instalaci google chrome.

Microsoft Security essentials nainstalujete a klidně na něj můžete zapomenout, neotravuje žádnými hláškami a dotazy, v testech je úspěšný, kontrola disku je pečlivá, nicméně není tak rychlá jako u avastu. avast! Free zase vyniká tím, že má nejrychlejší kontrolu nebo dobrý je jeho spořič obrazovky, který, když je puštěný, testuje disk.

Microsoft Security essentials stáhnete zde: windows.microsoft.com/... Instalace je jednoduchá.

Souhlasím a z vlastní zkušenosti též doporučuji MSE...

Do nedávna jsem měl hezkou řádku let Awasta ale letos se mi podařilo něco odstranit a nejede ani nejde odinstalovat ,ani díky tomu odkazu na deinstalaci!Tak jsem přešel na MSE a zatím relativní spokojenost!Jen vždy při zapnutí chce kontrolovat!

bena*

avast! byl doma na počítačích takovejch 10 let určitě. S příchodem verze 6 se trošku zkazil, začal žrát docela dost paměti a při naplánovaných kontrolách s nastavenou nízkou prioritou docela zatěžovla i CPU (vzal si celé jádro) a začal při instalacích vnucovat Chrome a pořád vyskakovala reklama na avast! pro Android. Sedmá verze tomu jen přitloukla pomyslný hřebík do pomyslné rakve.

Pak jsem zkusil zkušebně nainstalovat Microsoft Security Essentials jak na XP, tak i Vistu, tak i 7 a je velice dobrý, při naplánovaných kontrolách není vůbec znát, že by počítač byl zpomalený. A hlavně neotravuje a nemusí se každý rok znovu registrovat. Takže lidem, kterým dělám počítače, jsem jim to tam dal (pokud chtěli nebo jim to bylo jedno) a zatím si nikdo nestěžoval, naopak, někteří si dost chválí, hlavně to, že je neotravuje s hláškami a že se rozhoduje sám. Dokonce jsem ho instaloval i jednomu pánovi tady na poradně, co stále válčí s počítači a zatím si chválí.

prochazka*
03.08.12 13:10
hodnocení

Dekuji

Souhlasím s vámi, jen je třeba vědět na jaký OS se na tom PC.

MSE je super na Visty a Win7 (sám ho na netbůku s W7 mám), ale třeba na Win XP dělá problémy, takže tam bych spíš volil Avast free.

Avast je k mání zde: avast.com/...

hankauk*
hodnocení

0x

Avast mám již od roku 2004 a jsem s ním spokojená.

hodnocení

0x

Zlatá Avira... tedy pokud nechcete přijít o výkon.

pipamont*
hodnocení

0x

Oba víše uvedené antiviry jsou dobré mám je a mohu je doporučit.

olinlitomericko
hodnocení

0x

..užívám Avira free antivirus na XP Home, viry najde, ale otravujou 3 x za týden s placenou verzí. Já spokojenost...

vlazy*
hodnocení

0x

Já už několik let používám avast a jsem s ním téměř spokojený. Trochu mi ale vadí toto: conmet.cz/....

karlik20*
hodnocení

0x

já používam avast! a nemůžu si stěžovat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]