Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozdíl mezi procesory

Od: trololo odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Zajímalo by mě jaký proceros je vykonější, buďto jednojádrový AMD Athlon 2,2Ghz, nebo dvoujádrový Core2duo 1,8Ghz.. Děkuji za Vaši pomoc.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Osobně bych šel raději do Core2Duo, ikdyž na nižší frekvenci ;)

Ja taky o tom neni pochyb.

bena*
hodnocení

0x

Výkonější je určitě Core2Duo, osobně však mám raději procesory AMD. Zkuste se podívat po obdobném AMDčku.

mirekmirek340*

Sám vlastním AMD Phenom 965 BE,jsem s ním spokojený,při většině programů je výkon rozdělen na všechny 4 jádra. a vy sám upřednostňujete AMD..Všichni ostatní křičí Intel.Můžete se k tomu rozepsat.Buďto veřejně nebo (honzaflecr@seznam.cz).Díky za váš názor a vysvětlení)

figurek*
hodnocení

0x

jestli myslíte výkonem procesoru rychlost, kterou provádí operace, pak si ji můžete změřit.

Chce to ale umět aspoň trochu programovat.

Vymyslete nějaký komplikovaný výpočet a nechte ho cyklem třeba 10.000 krát opakovat. Normálně s hodinkami v ruce změřte potřebný čas a výsledek uvidíte hned. Dvoujádro Core2 Duo nemusí být v této disciplíně rychlejší, než jednojádro Athlon.

hodnocení

0x

Já bych také šel do Core 2 Duo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]