Nejste přihlášen/a.
Ráda bych se zeptala, zda má někdo konkrétní zkušenost s prodejem domén? Nejlépe WS. Poplatky , postřehy , výdělky... žádají vklad cca 200 Kč. Díky
tsss, zadny maniak, ale vetsinou chodim spat kolem 23 hod a vstavam v 6 hod. A protoze jsem mel dnes volno, mohl jsem to o hodinu natahnout
Jinak ty domeny WS... absolutne nezajimave, proc byste mela preprodavat domeny? aby ten co stoji nad vami bez potizi na vas vydelaval? Ale budiz, i kdyby. Domena WS... napada nekoho prakticke vyuziti? Kdyz vidim WS, vybavi se mi jedine velkoobchody (wholesale). Kolik mame v CZ velkoobchodu, ktere jeste nemaji sve internetove stranky? a kdyz je budou chtit, proc nepouziji radeji .CZ?
Ba ne. i .EU je bublina. Je to super pro nadnarodni spolecnosti, ktere pusobi v EU, ale pro nasince, ktery nepotrebuje byt svetovy (a ze to vetsina nepotrebuje a cast na to ani nema), je porad nejlepsi .CZ. Reknete 20-ti lidem adresu www.poradte.cz a www.poradte.eu. Zeptejte se jich za tyden. Ti kteri si vzpomenou, uvedou tu CZ, mozna nekdo koho zaujalo prave EU rekne EU, ale to je nahoda... asi tak
A to ze vas oslovili bez vaseho pricineni je velky vykricnik. Kdyby to bylo tak uzasne nepotrebuji zasilat SPAM.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.