Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s prodejem domén

Od: malvinka* odpovědí: 8 změna:

Ráda bych se zeptala, zda má někdo konkrétní zkušenost s prodejem domén? Nejlépe WS. Poplatky , postřehy , výdělky... žádají vklad cca 200 Kč. Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
myslite prodej novych domen koncovym uzivatelum nebo prodej nejake konkretni (vasi) domeny? nerozumim otazce... predevsim tomu vkladu 200,-
malvinka*
hodnocení

Omlouvám se, asi jsem otázku neúplně formulovala. Pokusím se napravit. Přišla mi pracovní nabídka s návrhem na prodej domén pro americkou společnost Global domains International. byl uveden odkaz na adresu www.miton.ws. Stručně podmínky - za webhosting by případný zájemce měl investovat 200Kč měsíčně , zároveň by měl být majitelem embos karty. Společnost se zavazuje, že zájemce naučí tvorbu stránek a další služby+ výdělek. Celé informace jsou poměrně psychologická tlačka např. současné domény com,eu , jsou beznadějně rozebrány a světlo světa a poptávka určující nabídku hudbou budoucnosti se nabízí jen a pouze domény WS. Přijde mi nabídka jako pěkná habadu´ra. Díky za Tvůj čas Claymane, tak nevím jsi ranní ptáče či sova podle času, kdy jsi mi nabídl prostor k odpovědi.
lukyn1811*
Není to ranní ptáče ani sova - je to počítačový maniak a ti chodí spát třeba ve dvě ráno (osobní zkušenost) :). Ovšem když vám mailem přijde nabídka na práci, aniž by jste kamkoliv uváděla svou adresu, tak je to přinejmenším podezřelé. Já osobně bych do toho nešel. *stop*
malvinka*
hodnocení

Děkuji za Váš čas a názory se kterými se shoduji. Budiž pro ostatní návštěvníky stránek ,, Poraďte.cz ,, jistě poučením.

tsss, zadny maniak, ale vetsinou chodim spat kolem 23 hod a vstavam v 6 hod. A protoze jsem mel dnes volno, mohl jsem to o hodinu natahnout *haha*

Jinak ty domeny WS... absolutne nezajimave, proc byste mela preprodavat domeny? aby ten co stoji nad vami bez potizi na vas vydelaval? Ale budiz, i kdyby. Domena WS... napada nekoho prakticke vyuziti? Kdyz vidim WS, vybavi se mi jedine velkoobchody (wholesale). Kolik mame v CZ velkoobchodu, ktere jeste nemaji sve internetove stranky? a kdyz je budou chtit, proc nepouziji radeji .CZ?

Ba ne. i .EU je bublina. Je to super pro nadnarodni spolecnosti, ktere pusobi v EU, ale pro nasince, ktery nepotrebuje byt svetovy (a ze to vetsina nepotrebuje a cast na to ani nema), je porad nejlepsi .CZ. Reknete 20-ti lidem adresu www.poradte.cz a www.poradte.eu. Zeptejte se jich za tyden. Ti kteri si vzpomenou, uvedou tu CZ, mozna nekdo koho zaujalo prave EU rekne EU, ale to je nahoda... asi tak ;)

A to ze vas oslovili bez vaseho pricineni je velky vykricnik. Kdyby to bylo tak uzasne nepotrebuji zasilat SPAM. ;)

Tato nabídka se mi dvakrát nezdá. Jednak domény COM a EU rozebrány nejsou. Záleží však, kdo jakou chce. A pak učit někoho tvorbu stránek je na dlouhou dobu, tedy pokud to má umět dobře.

hodnocení

0x
Jedním z registrátorů je forpsi.com/...
jj, muzu doporucit. Ty ceny... sluzeb more... oooo muj boze (vsichni videli Nema? :D)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]