Nejste přihlášen/a.
Ahoj,potřebuji poradit! Chci dětem vypálit pohádky z uloz to a nevím jaký program zvolit! Mam e win7 dvd maker,ale někdy nejde po vypálení zvuk!zkoušel jsem BurnAware free ale to bylo vypáleno za chvilku,jenže dvd přehrávač sony to nenačte! Vím že se to nemá,ale poradte mi prosim! Díky,Kačka
Ono nejvíc záleží na tom, co stolní přehrávač umí přehrát. A tyhle značkové toho obvykle moc neumí. Teď jsem podobný problém řešil u švagrové a jediný schůdný formát pro její přehrávač byl XVID, schovaný v kontejneru AVI. Takže se musíš podívat u každého souboru/filmu do Vlastností jaký má vlastně formát a pak vyzkoušet, jestli ho přehrávač přehraje.
doplněno 02.08.12 12:58:.
ve win7 stačí klik pravým a MediaInfo...pro vlastnosti dvd přehravače se dá film upravit třeba v programu Format Faktory : slunecnice.cz/...
nebo převést na klasický formát dvd...třeba ConvertXtoDvd : uloz.to/...
hledej klíček
klik pravým na stažený film a 4 řádek z hora...MediaInfo
doplněno 02.08.12 13:10:nebo stáhnout : slunecnice.cz/...
No vypaluji jen v Avi ale i tak někdy nejde!
doplněno 02.08.12 12:48: Myslím zvuk nejde
A jak přesně zjistím ty vlastnosti? Díky
mam Win7 a nic takového tam není
jen vlastnosti po kliknutí pravím na daný soubor ale nic tam o formátu neni
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.