Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je Sony VAIO špatný počítač?

Od: lindaf* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaký je Váš názor na počítače SONY VAIO? Jsou špatné? Několik lidí mi řeklo, že ano(někdo, že ne) ... Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Určitě si nemyslím, že by SONY VAIO byly špatné notebooky. Jsou o něco dražší než "běžné" značky, ale určitě bych z něj neměl strach. Kamarád má jeden už pár let a nikdy s ním neměl žádný problém ;)

lindaf*
hodnocení

Právě, mám ho sice chvíli ale vyhovuje mi, dnes jsem se bavila s jedním ajťákem a ten mi celkem nahnal strach, protože se mi teď počítač začal sám budit, tak mě to ost vyděsilo...

mowla*

Zcela souhlasím...

Je to spíše designový, než špičkově výkonný notes, ale špatný určitě není...

doplněno 07.01.13 17:40:

"Sám od sebe budit" - no,sám od sebe určitě ne - nainstalovala sis nebo nakofigurovala např. WakeUp siťovky, nicménětoto chování nepoukazuje na vadu...

;)

albatros498022*
hodnocení

0x

Sony VAIO mám a jsem spokojen a nemám námitky.

hodnocení

0x

Dražší varianty modelů VAIO se často kvalitou a a ostatním řadili vedle Macbooků od Apple...

Sám se jinak opravdu nnevzbudí... a myslím že ve Win se dá celkem snado zjistit které app mají pravomoce k buzení...

lindaf*
hodnocení

a prosim vas kde bych ty aplikace nasla? ja toho hledala v planovaci uloh uzjsem bezradna...

Asi to doporučím založit jako nový dotaz, mé znalosti ohledně widlí už tytam.. ale určitě taková položka musí existovat.

vosikac*
hodnocení

0x

Pokud mohu porovna servis SonyVaio s jinou značkou, je servis SonyVaio bezkonkurenční.

Ani k jednomu NTB jsem neměl potvrzený záruční list a po zavolání na servis SonyVaio jim to nevadilo,jen koukli na registraci produktu na stránkách SonyVaio a řekli,že záruka je stále platná a že do dvou dnů přijede kurýr,vyzvedne NTB bez jakýhkoli jiných věcí (krabice,napájecí kabel atd.). Za dalších 5 pracovních dnů byl NTB zpět po výměně USB,HDD,větráku a RAM pamětí a to v rámci záruky.

A to jsem měl SonyVaio z druhé ruky, tenkrát o 7tis levnější, ale byl nový, jen bez ZL.

Oproti druhé značce, kde první co je zajímalo byl ZL, který nebyl potvrzen z důvodu výhry, a reklamace byla po telefonu zamítnuta.

olaf71*
hodnocení

0x

mám Sony Vaio rok a půl a zatím žádný problém. předtím jsem měl Acer Extensa a po dvou letech jsem s ním vzteky praštil o zem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]