Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaký je Váš názor na počítače SONY VAIO? Jsou špatné? Několik lidí mi řeklo, že ano(někdo, že ne) ... Děkuji
Určitě si nemyslím, že by SONY VAIO byly špatné notebooky. Jsou o něco dražší než "běžné" značky, ale určitě bych z něj neměl strach. Kamarád má jeden už pár let a nikdy s ním neměl žádný problém
Právě, mám ho sice chvíli ale vyhovuje mi, dnes jsem se bavila s jedním ajťákem a ten mi celkem nahnal strach, protože se mi teď počítač začal sám budit, tak mě to ost vyděsilo...
Dražší varianty modelů VAIO se často kvalitou a a ostatním řadili vedle Macbooků od Apple...
Sám se jinak opravdu nnevzbudí... a myslím že ve Win se dá celkem snado zjistit které app mají pravomoce k buzení...
a prosim vas kde bych ty aplikace nasla? ja toho hledala v planovaci uloh uzjsem bezradna...
Pokud mohu porovna servis SonyVaio s jinou značkou, je servis SonyVaio bezkonkurenční.
Ani k jednomu NTB jsem neměl potvrzený záruční list a po zavolání na servis SonyVaio jim to nevadilo,jen koukli na registraci produktu na stránkách SonyVaio a řekli,že záruka je stále platná a že do dvou dnů přijede kurýr,vyzvedne NTB bez jakýhkoli jiných věcí (krabice,napájecí kabel atd.). Za dalších 5 pracovních dnů byl NTB zpět po výměně USB,HDD,větráku a RAM pamětí a to v rámci záruky.
A to jsem měl SonyVaio z druhé ruky, tenkrát o 7tis levnější, ale byl nový, jen bez ZL.
Oproti druhé značce, kde první co je zajímalo byl ZL, který nebyl potvrzen z důvodu výhry, a reklamace byla po telefonu zamítnuta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.