Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VLC player - Sledování televizních stanic

Od: hanesinho* odpovědí: 2 změna:

Ahoj nemáte někdo zkušenosti z přehráváním STREAMOVÝCH videí na VLC playeru? Myslím tím dívat se třeba na Sport1 na internetu a vidět přesně to co právě běží na televizi.

Vím že si musím sehnat url té televize např. ze zapni.tv a pak to vloži do VLC Playeru. Ale at to dělám jak to dělám nikdy se mi nepodaří tu danou televizní stanici pustit :(

Poradí mi někdo co a jak mám dělat. (pokud někdo konkrétně ví jak sledovat ČESKOU VERZI SPORT 1 at mi to sem pls napíše)

Můj postup: Pustím si VLC player - v levo na hoře dám MEDIA - vyskočí okno a dám OPEN NETWORK STREAM - pak do toho dalšího okna zadám nějakou url - poté stisknu dole talčítko PLAY (někdy taky talčítko play rozkliknu šipkou a poté dám stream)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Když ono zdaleka ne všechno funguje. Některé ano, někdy. Zkus dát konkrétní URL.

dolis72*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]