Nejste přihlášen/a.
Zdravím, před týdnem jsem si nainstaloval Ubuntu Linux 12.04. Do včerejška všechno běželo v pohodě, ale dnes při spuštění na mě vyskočilo tohle (viz obrázek):
Nevíte, jaká je příčina a jak to vyřešit? Díky.
System is running in low-graphics mode. Your system, graphics card and input device settings could not be detected correctly. You will need to configure these yourself.
Rozumím tomu, ale při volbě jakékoli možnosti v následující nabídce to nemá žádný efekt...
doplněno 01.08.12 19:58:EDIT: Your screen, graphics card and input device settings...
Myslím si,že bude problém v zavaděči GRUB nebo v ovladačích? Nedělal jste v poslední době nějaké zásahy do systému?
Přidával jsem novou paměť RAM, ale to by nemělo mít vliv. Spustil jsem to už i s tou novou RAMkou a teď to najednou nejde.
zdravím,
Linux,ubunutu je pro běžného uživatele úplně nevhodný...
dopručuju Win Xp,.7 atd...cenově dostupné...nenavišuji o tisíce jako Benovo vlákno
připadnou instalaci,zajistím...
pokud trváte na Ubunutu,rád zdarma pošlu originál instalační CD...tvz...šuplíkl po instakaci...dovoz?...USA
dolis72: Toto snad není myšleno vážně...pokud ano, jen krátký komentář - podívejte se do poradny, co se tu řeší za problémy s Windows, problémy se zobrazením se tu řeší snad každých 10 dní, možná i častěji. A dalších problémů spojených s Windows jako viry, těch se řeší mraky... Ale to už asi každý ví a vidí
Přijde na to kredenc, jestli uživatel bude instalovat z páleného CD nebo originálního CD Ubuntu, není to jako Windows, kde máte OEm verze pro takový a makový počítač, jeslti je to edice taková nebo maková... Safra dolisi, čtěte, co píšete. Navíc pokud si stáhnete Ubuntu z oficiálních internetových stránek, budete mít záruku, že máte aktuální verzi. V šuplíku aktuální být zrovna nemusí. Mimochodem, zopakujte si vybraná slova po v.
K problému, reinstalace je většinou krajní řešení, nicméně pokud si myslíte, že to bude ryhclejší, nechť tak učiňte, jinakklidně Vám mohu pomoct.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.