Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
chtěl jsem si udělat SKYPE status na svoje stránky. Našel jsem toto: skype.com/... Ale vadí mi tam, když sem si vybral status ten zelenej s textem, tak to nejde česky. Nebo ten zeleenj bez textu (velkej) jde jen zelenej a nejde i modrej. Jdou nějak tyto obrázky upravit? Nebo si tam dát nějak své? Předem děkuji s pozdravem B3art
Mno. Na mystatus.skype.com/... vám to vrátí číselnou hodnotu stavu, stejná adresa s .txt vrací textový popis stavu, s .xml pak obojí a navíc i různé překlady. Jak si to vytáhnete a jak to vpravíte do stránky už je na vás (iframe budiž nejjednodušší možností, cokoli lepšího, tedy i obrázky a vlastní obrázky, bude vyžadovat serverový nebo klientský skript)
A taky si musíte u sebe v profilu skypu povolit zobrazování stavu veřejně, jinak to nebude fungovat a bude to házet furt offline.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.