Nejste přihlášen/a.
Ke každému příchozímu emailu mi přijde i mail od MAILER-DAEMON. Při odeslání emailu ne, jen u příchozích. Email mi normálně přijde, ale zároveň i s tímto otravným emailem. Dá se s tím něco udělat?
Hm... A co kdyby sis přečetl, co ti démon píše? Případně text přidal do dotazu s informací, jaký používáš mailer a o jaký server se jedná?
Miso, pošli ještě obsah přílohy toho ´chybového´ mailu...
doplněno 08.08.12 12:42:OK - přepošli ten mail na mowla@centrum.cz ...
Ahoj, já mám problém stejný. Při příchozím e.mailu mi přijde ještě tenhle.(níže) Jestli jsem to pochopila dobře, informuje mně, že původní e.mail mohl být odeslán ještě na jiné adresy. Ale kdo mi píše, má pocit, že se nepodařilo mi e.mail doručit. Pravda to není, e.mail mám. Takže úplně nechápu smysl. Nemáte s tím někdo zkušenost? Udělala jsem někde chybu v nastavení nebo jinde? Díkkkkkk
This is the mail system at Centrum Holdings
I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.
For further assistance, please contact your system administrator.
If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.
The mail system
-
Reporting-MTA: dns; gmmr5.centrum.cz
X-Postfix-Queue-ID: E9BCB80146A7
X-Postfix-Sender: rfc822; nehtyplzen@centrum.cz
Arrival-Date: Tue, 7 Aug 2012 19:17:49 +0200 (CEST)
Final-Recipient: rfc822; nehtyplzen@centrum.cz
Original-Recipient: rfc822;nehtyplzen@centrum.cz
Action: failed
Status: 5.2.0
Diagnostic-Code: X-Postfix; Message delivery seems to be cycled
jsem to přeložil na google
Je to poštovní systém na Centrum HoldingsI líto, že musím vás informovat, že vaše zpráva mohla notbe dodané k jednomu nebo více příjemcům. Je připojen níže.Pro další pomoc obraťte se na správce systému.Pokud tak učiníte, uveďte tento problém zprávu. Jste candelete vlastní text od připojených vrátil zprávu.Poštovní systém hlášení-MTA: dns; gmmr5.centrum.czX-Postfix-fronty-ID: E9BCB80146A7X-Postfix-Sender: rfc822; nehtyplzen@centrum.czArrival-Date: Thu, 7 srpen 2012 19: 17: 49 0200 (CEST) Final-příjemce: rfc822; nehtyplzen@centrum.czOriginal-Recipient: rfc822;nehtyplzen@centrum.czAction: failedStatus: 5.2.0Diagnostic-Code: X-Postfix; Zdá se, že doručení zpráv cykluje
Aha, díky.
Takže já to pošlu někomu a zároveň sama sobě. Tak to by snad mělo stačit vymazat to ze skryté kopie, ale jak? Když to tam nevidím. Jsem asi trubka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.