Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém s odesláním e-mailu v zahraničí. S logeou máme oba dva stejné nastevaní účtů pro zprávu různých e-mailů ( seznam,, web4you ). S devadesáti procenst se připojuji k internetu přes wifi. Doma a v kanxeláři nemám žádná problém a vše funguje, ale když jsme na cestách mohu pouze přijímat e-maily a nemohu e-maily odesílat. Vždy se mi objeví tato hláška:
"Odeslání ohlásilo chybu (0x80042109). Aplikace Outlook se nemůže pžipojit k serveru pro odchozí e-mail ( SMPT). Pokud se tato zpráva bude oapkoavat i nadále, obraťte se na správce serveru nebo poskytovatele interentových služeb. "
Máme oba dva stejné nastevení! Kolegovy fungují emaily i na iPadu a mně v BlackBerry, bohužel nefungují v MS Outlook.
Muzes sem poslat screenshot (Alt+PrtScr) te volby "Odchozi posta"?
Nejak se mi nezda, ze by nekdo blokoval SSL spojeni na STMP port (na druhou stranu se bezne blokuje spojeni na nesifrovane spojeni na SMTP na portu 25).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.