Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Grafika - modra smrt

Od: lllbbb odpovědí: 6 změna:

Čau, mam problem s grafikou. Jednoho dne jsem hral hru a zničeho nic mi zčernala obrazovka, zmačkl jsem restart, a hned co mě překlapilo (už totu jednou bylo), pruhy u uvodni stranky, ale bios byl bez pruhu a to same načitani Win7, ale jakmile načetl, tak mi naskočila modra smrt. Už se mi to jednou stalo, ale to ty pruhy byly ohodně horši, tak se grafika zapekla a byla jako nova. Ale co tet? V ovladačich jsem grafiku někdy trochu taktoval, ale teplota nepřesahovala ani 80 stupnu. Tet jedu zatim na založni grafice.

Prosim o pomoc.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkus jí znova "upéct" a buď bude chodit nebo už nebude. Řeknu to asi takhle: Ta už dodělává. (teda spíš dodělala) :D

hodnocení

0x

80° C je celkem dost, já mám takový špatný pocit i když mi přesáhne 60 °C. Nevíš jak se PC choval před pádem? Pokud odešly u grafiky paměti, tak se ve hře některé prvky nenačítaly, nebo načítaly šptně ( mohly se i zvýšit FPSka). Pokud se snižoval výkon grafiky (FPSka šly dolů) a začla se hra více sekat, odešlo jádro. Tak jako tak musíš grafiku vyměnit, oprava by se nevyplatila (pokud to vůbec jde).

lllbbb
hodnocení

A nebude něco ve winu? Protože ta jinači grafika mi teš někdy hazi modrou smrt.

lllbbb
hodnocení

Nebo ještě tak se zeptam, když nemam zrovna termopastu, mohl bych tam nechat tu stava jici a zapect grafiku?

Chladící pastu bych vyměnil. Koupíš toho takovou malou tubičku asi za 30kč s 10 % stříbra.

lllbbb
hodnocení

Jj, to zajdu v ponděli.

BTW.: jelikož jsem neměl pastu tak jsem tu starou setřel na hladky papir a ještě vrstva zustala na chladiči. Zatim hlidam teploty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]