Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Emaily vyhodnocené jako SPAM

Od: kol odpovědí: 2 změna:

dobrý den,

potreboval bych poradit. Jsem v nemecku, hledám si novou práci a reaguji na poptavky zamestnavatelu pres email...Problem je ale v tom, kdyz jim odepisu..vraci se mi email hned zpet jako nedoruceny a ve zprave mi pisou, ze byl vyhodnoceny jako spam... Uz jsem vyzkousel emaily odesilat pres Expoler, Operu a Google Chrome. Prihlasilam se pak na email co mam na seznamu, ale stale stejna pisnicka...nevim kde je chyba, v mem noteboku v nastaveni..nebo vsichni co jim pisi maji plnou schranku..to se mi zda nepravdepodobne...

dekuji moc za rady. P.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kikes*
hodnocení

3x

Dobrý večer,

možná bude moje reakce příliš laická, ale pakliže jste mimo ČR (tedy v Německu), nabízí se možnost, že pro tamní servery je česká doména emailu (...seznam.cz) nevyžádaná a chápána jako spam (webovým prohlížečem to určitě není). Na Vašem místě bych si založila mezinárodně uznávaný emailový účet (např. gmail.com) a uvidíte ;)

Ještě mě napadlo, jádro pudla by mohlo být i va Vašem počítači. Někde jsem četla, že pokud je jeho IP adresa zaregistrována v jakémsi Blacklistu? Bude Vaše pošta automaticky vyhodnocována jako spam! Píšete, že máte soukromý notebook, tak by to snad neměl být Váš případ...určitě bych to nejdřív řešila změnou mailu :) Hodně zdaru! K.

iz*
hodnocení

2x

I podle mne je problém v české doméně. Zřiďte si e-mail u Google (Gmail.com), de.yahho.com nebo u Web.de.

Pozor také na psaní průvodních e-mailů, speciální znaky by se nemusely zobrazovat korektně. Místo ostrého s použijte ss, místo přehlasovaných samohlásek pište ae, oe, ue. K odeslání radši použijte webové rozhraní.

Životopis přiložte nejlépe ve formátu PDF. Ten se příjemci zobrazí tak, jak jej uložíte, na rozdíl od formátu DOC nebo ODT se nerozhodí podle nastavení u příjemce.

Před MsIE a Chrome bych dala přednost Opeře, Firefoxu nebo Maxthonu.

___ Trochu OT:

Můžete si také zadat inzeráty zdarma např. v německé Annonci, dobré zkušenosti mám také s GigaJob.de, zkusit můžete i KleinAnzeigen.de.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]