Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jsem si stáhnul hudební soubor v rar. Překvapilo mě, že při otevírání raru to po mě chtělo heslo, přesto, že na uvedené stránce není žádné heslo zveřejněno. Jelikož jsem se ve vaší poradně dočetl, že stejný problém tu již byl zdárně vyřešen obracím se na vás s prosbou o pomoc či radu jak a kde potřebné heslo zjistit.
Děkuji za případnou pomoc
Ano stahuje se to cca 1 hodinu. Zkoušel jsem jako heslo zadat autora a taky tu www stránku, ale není to ono. Tento soubor jsem našel na mnoho jiných www stránkách s jinými autory a dokonce jsem to opakovaně stahoval ale stále to žádá heslo.
Děkuji za reakci
Jste registrovaný? Třeba se heslo na stránce objeví jen registrovaným. Podobně jsou skryté linky pro stahování na warez fórech, pro neregistrované.
To platí asi pro stahování s nějakým downloaderem a placenou službou. To nesouvisí s těma free linkama nad tímto sdělením.
doplněno 26.02.13 12:48:Ty uploady k tomuto souboru jsou na všech stránkách kde jsou uvedeny úplně totožné (velikost, bitrate). To znamená, že se na ty stránky dostávají pouze kopírováním z nějaké jedné zdrojové stránky, kde pravděpodobně je hledané heslo zveřejněno. Teď jen najít tu zdrojovou stránku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.