Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zavést internet do bytu

Od: radek1980* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer,potřeboval bych poradit.Bydlím v paneláku,a potřeboval bych za vést do bytu internet,Hledal jsem někde nákou zásuvku,ale nenašel jsem,ani od telefonu.Tak bych jse potřeboval tady vás zeptat,jestli jse to natahuje někde z chodby,nebo od kud vlastně,jestli ten panelák má internet.Protože jsi chci koupit Router,a bych mohl mít bezdrátovou sít v bytě,potřebují to na dva notebooky,tak potřebuji ten router nekam píchnout.TOHLE JE PRO MĚ ŮPLNĚ ŠPANĚLSKÁ VESNICE.Porad te mi kde,co,a jak nato,nebo kde to zjistím.Předem vám děkuji.

Jo a jěšte bych potřeboval poradit co je tohle za zásuvku,nebo jestli to má něco společného s internetem.Děkuji za odpovědi.

doplněno 27.07.12 20:47:

..

Jak zavést internet do bytu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

To musíš mít nejdřív smlouvu s poskytovatelem a ten už si podle svých možností zvolí způsob zavedení do bytu. Zásuvka je anténní.

hop®
hodnocení

0x

Nepíšete odkud jste, jakým způsobem máte provedený rozvod signálu TV. Vaše vyfocená TV zásuvka napovídá, že máte pravděpodobně kabelovou TV, takže by mělo stačit se domluvit s poskytovatelem televize, aby Vám připojil i net...

...ale zatím je to jen teorie, z těch mála informací...

mowla*
hodnocení

0x

Je více variant - podle dostupnosti - kabelovou televizí, ADSL, Wifi...

Pokud máte kabelovku, domluvte se s jejím poskytovatelem (jak píší kolegové), pokud ne, informujte se v místě na další možnosti.

hodnocení

0x

Poptejte se u sousedů v bytech a pokud mají kabelové připojení např UPC, tak to je nejlepší a nejrychlejší. Pokud tam kabel není, tak si můžete nechat zacést do bytu přímou telefonní linku od O2 Telefónica - pokud mají akci, tak je to zdarma nebo za 1,00 Kč. Pak Vám prodají ADSL modem + router asi za 900, Kč nebo si ho můžete koupit sám někde jinde a máte připojení i síť.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]