Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,potřeboval bych poradit.Bydlím v paneláku,a potřeboval bych za vést do bytu internet,Hledal jsem někde nákou zásuvku,ale nenašel jsem,ani od telefonu.Tak bych jse potřeboval tady vás zeptat,jestli jse to natahuje někde z chodby,nebo od kud vlastně,jestli ten panelák má internet.Protože jsi chci koupit Router,a bych mohl mít bezdrátovou sít v bytě,potřebují to na dva notebooky,tak potřebuji ten router nekam píchnout.TOHLE JE PRO MĚ ŮPLNĚ ŠPANĚLSKÁ VESNICE.Porad te mi kde,co,a jak nato,nebo kde to zjistím.Předem vám děkuji.
Jo a jěšte bych potřeboval poradit co je tohle za zásuvku,nebo jestli to má něco společného s internetem.Děkuji za odpovědi.
doplněno 27.07.12 20:47:..
Nepíšete odkud jste, jakým způsobem máte provedený rozvod signálu TV. Vaše vyfocená TV zásuvka napovídá, že máte pravděpodobně kabelovou TV, takže by mělo stačit se domluvit s poskytovatelem televize, aby Vám připojil i net...
...ale zatím je to jen teorie, z těch mála informací...
Poptejte se u sousedů v bytech a pokud mají kabelové připojení např UPC, tak to je nejlepší a nejrychlejší. Pokud tam kabel není, tak si můžete nechat zacést do bytu přímou telefonní linku od O2 Telefónica - pokud mají akci, tak je to zdarma nebo za 1,00 Kč. Pak Vám prodají ADSL modem + router asi za 900, Kč nebo si ho můžete koupit sám někde jinde a máte připojení i síť.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.