Nejste přihlášen/a.
Zdravím jak prosím zjistím jaký mám zdroj a CPU? Děkuji ...
CPU - pokud máte Win7, stačí kliknout na Start - Počítač (pravým myšítkem) - Vlastnosti a hned to uvidíte. Pokud máte starší systém, tak je to podobné, jen si musíte poté najít záložku správce hardware.
Zdroj - Buď použít nějaký specializovaný software, který získává info o PC, nebo (což je jednodušší) odmontujte boční kryt počítače a podívejte se na štítek.
No CPU mám děkuji .. Ale zdroj ten nevím jak zjistit a rozebírat to nechci jelikož mám PC ještě v záruce a zatím ho nechci rozebírat nejde to nějak jinak zjistit? v tom EVERESTU to nemůžu najít :/
zdravím pokud nemá bošnice na pc blombu -pásek - proste něco co byste jejím otevřením poškodil ,tak klidně mužete bočnici otevřít .musel by vás o tom informovat prodejce (že porušením blomby strácíte zaruku). A potom by jste měl mít od prodejce seznam věcí co vám instaloval. Pokud tam bude zdroj scházet mohl být součástí kase .Pak je to celkem jednoduché...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.