Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám problém z grafickou kartou. Po zapnutí pc vyskočilo upozornění o pádu a že se ovladač automaticky obnovil nebo něco takového. Potom to padlo uplně tak jsem to v nouzovém režimu nastartoval přes bod obnovení .
Chtěl jsem aktualizovat ovladače ale hlásí že jsou v pořádku a že je tam nejnovější verze
os win7 32 bit
Specializujte problém jako nejde Windows Aero nebo některé aplikace/hry.. Pokud vám JEN vyskočilo před obnovením a PO NĚM UŽ NE a žádné zpomalení změny v rychlosti či v zobrazení nepociťujete, mělo by být vše v pořádku. Což mě přivádí k otázce co jste instaloval za aplikaci před pádem, bod obnovy se vytváří vždy když něco instalujete, vinu by natom mohla mýt právě tato aplikace..
A aktualizace vám asi nešla z důvodu vámi napsaného že je tam nejnovější verze, tj. pokud byla i před obnovou nejnovější verze tak není co aktualizovat. Jsem zatím v tomto ohledu amatér nikoli začátečník takže mojí odpověď berte s rezervou ale na mém postarším notebooku se to stalo tak 1-2 do roka a vždy za to mohla chyba způsobená buď špatnou instalací/spuštění/odinstalování/ukončení aplikace nebo ale v to nedoufám, hrabání se v nastavení grafické karty - taktování rychlost atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.