Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TV karta WinFast PVR

Od: lujs® odpovědí: 7 změna:

Zdravím.*slunce*

Přidal sem si a nainstaloval do kompu televizní kartu Winfast PVR. Bohužel, aby mi šel zvuk z ,,televize" tak musím repráčky píchnout do TV karty a když chci abych si poslechl muziku nebo video z internetu tak ty repráčky musím píchnout zpátky do základní desky v počítači. Nevíte někdo prosím jak to nastavit abych ty repráčky nemusel furt přepojovat?.?.? Díky za rady.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Propojit výstup TV se zvukovou kartou LINE-IN, pro tyto účely by s TV kartou měla být propojka dodávána, alespoň já jí měl...

ladinpraha*

Přesně tak, u všech interních TV karet, které jsem měl byla v příslušenství.

TV karta WinFast PVR
hodnocení

Jako výstup televize nebo výstup TV karty?.?.? Dostal sem k tomu jenom CD a kabel na jehož konci je takovej ten senzor pro příjem povelů z dálkovýho ovládání.

doplněno 26.07.12 15:08:

Žádná propojka k tomu nebyla.

Ten výstup na repráčky z TV karty se musí zapojit do LINE-IN zvukové karty, pak bude chodit vše, bez nějakého přepojování...

Pokud propojka nebyla, tak si jí pořídit. Možná zkusit na zvukovce zkontorlovat nastavení hlasitosti "Mixer WAV" a možná to půjde bez toho.

hodnocení

Takže dokoupit si šňůru se 2 jacky 3,5 (samec) a propojit TV kartu se zvukovkou a mělo by to fachčit?.?.?

doplněno 26.07.12 15:32:

Proč to ženská v PC prodejně nevěděla?.?.?*zed**zed**zed*

hodnocení

Tak sem koupil šńůru, propojil to a už to fachčí.*ua*

Akorát mi nejde ,,televize" zesilovat a zeslabovat na dálkovým ovládači.*nevi* Takže zase něco v nastavení ale kde?.?.?

hodnocení

Tak teď můžu hlasitost ovládat kolečkem na myši ale už zase nemůžu vůbec nic ovládat dálkovým ovládačem!.!.! *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]