Nejste přihlášen/a.
Hezký večer všem,
zajímalo by mě, zda neznáte nějaký program na nahrání zvuku?
Nevím, jak to popsatm tudíž mám problém i cokoliv najít na slunečnici a tak.
Zkrátka - jsem radaktorka školního časopisu a zítra dělám rozhovor s lidmi z Tykaldla, kteří přijedou na naší školu. Ten rozhovor poptřebuju nějak nahrát do notebooku (OS win 7) pomocí mikrofonu (má to normální USBéčkový vstup).. Moje otázka tedy zní - pomocí jakého programu? Jeden na nahrávání zvuku mám už předinstalovaný, ale následná kvalita záznamu je.. hodně špatná.
Napadá vás něco?
(Obyčejně používám diktafon, bohužel ho teď u sebe má nemocný spolužák, tudíž možnost diktafonu padá.. )
Předem děkuji.
Hoj, doporučuji Audacity.. Doporučuje ho i široká veřejnost - zive.cz/... .. Na této stránce máš i odkaz na stáhnutí, tak snad bude sloužit! (:
Rádci nade mnou se asi pletou, software by nebyl problém, ale s připojením exteního mikrofonu. Na některé notebooku lze použít redukci alfacomp.cz/..., na ostatní externí zvukovou kartu do USB za 2,50 dolaru. Tazatelce doporučím tento problém v tuhle chvíli neřešit a pujčit si jinde diktafon.
Dobrý den, některé NTB mají mikrofon vestavěný v těle. Jste si jistá, že ho tam u NTB nemáte?
Ta kvalita záznamu bude horší, ale něco by to vzít mělo. A ani vstup (JACK 3,5) pro mikrofon tam také není? Nešlo by propojit mobil s NTB přes USB nebo nahrávat do diktafonu v mobilu a potom zvuk přenést do NTB? Jinak, Audacity je špica. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.