Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nahrát zvuk?

Od: keysina odpovědí: 4 změna:

Hezký večer všem,

zajímalo by mě, zda neznáte nějaký program na nahrání zvuku?

Nevím, jak to popsatm tudíž mám problém i cokoliv najít na slunečnici a tak.

Zkrátka - jsem radaktorka školního časopisu a zítra dělám rozhovor s lidmi z Tykaldla, kteří přijedou na naší školu. Ten rozhovor poptřebuju nějak nahrát do notebooku (OS win 7) pomocí mikrofonu (má to normální USBéčkový vstup).. Moje otázka tedy zní - pomocí jakého programu? Jeden na nahrávání zvuku mám už předinstalovaný, ale následná kvalita záznamu je.. hodně špatná.

Napadá vás něco?

(Obyčejně používám diktafon, bohužel ho teď u sebe má nemocný spolužák, tudíž možnost diktafonu padá.. ;))

Předem děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lordbeda33*
hodnocení

4x

Hoj, doporučuji Audacity.. Doporučuje ho i široká veřejnost - zive.cz/... .. Na této stránce máš i odkaz na stáhnutí, tak snad bude sloužit! (:

hodnocení

1x

Rádci nade mnou se asi pletou, software by nebyl problém, ale s připojením exteního mikrofonu. Na některé notebooku lze použít redukci alfacomp.cz/..., na ostatní externí zvukovou kartu do USB za 2,50 dolaru. Tazatelce doporučím tento problém v tuhle chvíli neřešit a pujčit si jinde diktafon.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, některé NTB mají mikrofon vestavěný v těle. Jste si jistá, že ho tam u NTB nemáte?

Ta kvalita záznamu bude horší, ale něco by to vzít mělo. A ani vstup (JACK 3,5) pro mikrofon tam také není? Nešlo by propojit mobil s NTB přes USB nebo nahrávat do diktafonu v mobilu a potom zvuk přenést do NTB? Jinak, Audacity je špica. Zdravím!

hodnocení

0x

Používám GoldWave, je to asi nejkvalitnější editor + má plno různých efektů a možností úprav, střihů. Nahrával jsem přes něj hlavně audiokazety přes linkový vstup, ale umí samozřejmě i mikrofon.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]