Nejste přihlášen/a.
Stručně - mám Picasa 3 - vždy fungoval bezchybně. Najednou,zdánlivě bez důvodu, mě nechce odeslat fotky mailem, vždy to vyhodí hlášku: "Při pokusu o odeslání došlo k chybě.Zkuste to prosím později. Podrobnosti: HTTP Error 403.
Nevěděl by někdo,co se s tím dá dělat? Díky.
Tahle hláška obvykle znamená, že web, na který se pokoušíš přistoupit (v tomto případě upload) tento přístup odmítá...
Může jít o špatně zadané přihlašovací údaje (jméno+heslo), o BAN na tvé IP, o nějaký problém v nastavení firewallu, o plné úložiště...
Nejdříve se zkus přihlásit přímo na Google (bez Picasa) a zkontroluj si, nakolik máš úložiště plné. Pak zkontroluj firewall (pokud jsi něco měnil) a nebo se přihlásit z jiného IP (o kamaráda, z práce, z kavárny)...
doplněno 25.02.13 13:43: Teď jsem si ověřil, že přihlášení funguje...
Díky - ale ono se to rozdejchává minimálně 14 dnů. No - on je možná problém v uploadu.
Pokud si vzpomínám,tak ty jsi mi poradil zrušit dvouúrovňové zabezpečení Gmailu.Šlo o to,že jsem nemohl rozpohybovat Office Outlook. Zrušil jsem to a Outlook frčí. Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.