Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč začal Picasa střečkovat?

Od: fuxa* odpovědí: 6 změna:

Stručně - mám Picasa 3 - vždy fungoval bezchybně. Najednou,zdánlivě bez důvodu, mě nechce odeslat fotky mailem, vždy to vyhodí hlášku: "Při pokusu o odeslání došlo k chybě.Zkuste to prosím později. Podrobnosti: HTTP Error 403.

Nevěděl by někdo,co se s tím dá dělat? Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

3x

Tahle hláška obvykle znamená, že web, na který se pokoušíš přistoupit (v tomto případě upload) tento přístup odmítá...

Může jít o špatně zadané přihlašovací údaje (jméno+heslo), o BAN na tvé IP, o nějaký problém v nastavení firewallu, o plné úložiště...

Nejdříve se zkus přihlásit přímo na Google (bez Picasa) a zkontroluj si, nakolik máš úložiště plné. Pak zkontroluj firewall (pokud jsi něco měnil) a nebo se přihlásit z jiného IP (o kamaráda, z práce, z kavárny)...

doplněno 25.02.13 13:43:

Teď jsem si ověřil, že přihlášení funguje... ;)

fuxa*
hodnocení

Bohužel,nic. Ale dík za tipy.

luke237
Nejake rady, kterou obcas pomohou to rozhybat, se rozebiraji v teto diskuzi. Shrnuto je to v tomto prispevku.

luke237
hodnocení

0x
Podle toho, co se pise na webu, ma Google s Picasem obcas problemy. Proste na nekolik hodin to pro nektere uzivatele prestane fungovat a pak se to zase najednou samo od sebe rozebehne. *sok* Jestli to nejak nespecha, nech to dneska rozdejchat a vrat se k tomu zitra. Snad se to do te doby rozebehne. *nevi*
fuxa*
hodnocení

Díky - ale ono se to rozdejchává minimálně 14 dnů. No - on je možná problém v uploadu.

Pokud si vzpomínám,tak ty jsi mi poradil zrušit dvouúrovňové zabezpečení Gmailu.Šlo o to,že jsem nemohl rozpohybovat Office Outlook. Zrušil jsem to a Outlook frčí. Díky.

luke237
Psal jsi, ze to dvojurovnove zabezpeceni zrusit nechces a s tim sem ti poradil nedokazal (stejne jsem si porad myslel, ze to predvyplnene heslo nebylo to spravne druhe heslo, ktere ti Google posilal), ale zase tam moc o tom presnem fungovani zdvojeneho hesla a ruznych zpusobech jeho zasilani nevim.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]