Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční flash disk

Od: slechy* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

mám půl roku starou 8gb flashku, kterou používám do auta jako muziku. Najednou, flashka v autě nefunguje a když ji vložím do notebooku, tak se mi objeví, že hardware je nainstalován a připraven k použití. Jenže nabídka automatického spuštění se mu už neukáže a když kliknu START/POČÍTAČ tak se mi flashka objeví v: ZAŘÍZENÍ S VYMĚNITELNÝM ULOŽISKEM, tedy vedle mechanik a né mezi: JEDNOTKY PEVNÝCH DISKŮ, kde by se flashka měla správně objevit. Navíc k tomu je ikona flashky vybledlá (mírně průsvitná), stejně jako když používáte funkci vyjmout, tak vám ty soubory trochu zblednou. Když ji zkusím otevřít tak mi to napíše ať vložím disk.

Díky za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Fleška, připojená přes USB se běžně objevuje jako ZAŘÍZENÍ S VYMĚNITELNÝM ULOŽIŠTĚM.

doplněno 25.07.12 12:25:

Pokud se Vám to nepovede rozchodit ani v jiném PC a nevyhodil jste účet, bývá na flešky záruka tuším až 15 let (možná dokonce až 50 let).

hodnocení

0x

Ještě koukni do správy disků: start, spustit a napiš diskmgmt.msc

slechy*
hodnocení

Flash disk sem tam nenašel.

Nefunkční flash disk

Tam je x řádek dolu, alespoň co rozeznám. To není nikde vidět?

slechy*
hodnocení

Takhle je to celé.

Nefunkční flash disk #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]