Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bluetooth hlásí odpojen

Od: pravdomluvny* odpovědí: 8 změna:

Zdravím všechny a zvláště experty na PC.

Potřeboval bych poradit s připojením telefonu k PC přes Bluetooth.
Tel.: NOKIA 7230 (Bluetooth zapnuté)
PC: AMD Sempron(Tm) 2400+; 1.67 GHz; 768 MB RAM; Windows XP Professional; SP2.
Blutooth USB adapter 4WORLD.
Počítač USB adapter vidí, ovladače nainstalované,ale hlásí "odpojeno".
Dík za vaše rady a nápady předem. PMY

Bluetooth hlásí odpojen

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tam nenajdeš to co hledáš. S největší pravděpodobností budeš mít ovládání bluetooth u hodin vpravo dole.

pravdomluvny*
hodnocení

Jo, to vím, ale nenajde to žádné bluetooth zařízení. Ten výraz "odpojen" - myslel jsem, že to znamená adaptér odpojen od počítače, ale teď mi došlo, že se to týká spojení dvou zařízení bluetooth, že? Uf! No nevím, ten telefon to nevidí, a telefon taky nenajde počítač...

Jak identifikuješ, že to nevidí telefon? V tom případě něčím bluetooth ovládáš, jinak bys to nezjistil. Ano tohle je síťové spojení, každý bluetooth má malinko jiné ovládání, ale pokud sis naisatloval na pc i ovládací sw k tomu bluetooth tak by jsi měl vědět kde se co ukázalo ne? Takže pěkně od začátku. Máš vše naistalované k buetooth?

pravdomluvny*
hodnocení

Díky za odpovědi. Vyzkoušel jsem všechno možné. Nakonec jsem šel do obchodu a ani tam bluetooth adapter nefungoval. Vyměnili mi ho za nový. Jak to vypadá, bude vše OK. Chyba tentokrát výjimečně nebyla mezi klávesnicí a židlí :) Díky ještě jednou za vaši snahu pomoci. PMY

bena*
Ještě doporučím nainstalovat aktualizaci Service Pack 3, je to zdarma a hlavně to obsahuje spoustu aktualizací, které lepí díry v systému a opravují určité problémy, nějaká drobná vylepšení tam jsou taky. nemusíte kvůli tomu přeinstalovávat systém - stáhnete, spustíte instalaci a do 15 minut je většinou hotovo.
Neaktualizovaný systém je méně bezpečný a více náchylný na infekci. a sebelepší antivir či Internet security a podobné nikdy aktualizace nenahradí...
pravdomluvny*
hodnocení

Díky bena, já mám i ten SP2 jen kvůli tomu, že jsem si chtěl vyzkoušet prohlížeč GoogleChrome a občas použít novější WMP, jinak bych byl ještě na SP1 :). Windowsácké zabezpečení mám vypnuté. Mám Avast a jsem za Firewalem providera. Několik let 0 problémů s viry.

bena*
Dobře, přesto prevence je nejlepší obrana. Avast není vše.
k2

No a kdyz ted date "zobrazit sit. zar. BT" -to tucne, tak by tam mel byt seznam sparovanych zarizeni. Pokud tam telefon nemate, tak na te karte kliknete na "pridat" a postupujte dle instrukci. Tim sparujte PC s telefonem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]