Nejste přihlášen/a.
Odpověď asi znám, ale přesto se chci ještě ujistit ...
Kamarád mi reinstaloval PC z Vist na Win7 64bit . Byla jsem sice u toho, ale protože mi řekl, že už nemusím mít nic zálohovaného, přestala jsem myslet. Až když jsem instalovala různé aplikace jsem zjistila, že nemám vyexportované "oblíbené linky".
Jsem z toho na prášky, tolik zásadních linků! Denně je postrádám a představa, co vše a kdy ještě postrádat budu (třeba linky na letenky, busy a pod po celém světě!) ...
Je to opravdu nevydolovatelné? Tady je poslední naděje pro mě...
Když se instaluje W7,tak ten nový systém vytvoří oddíl Windows Old.V tom by mělo všechno být zazálohované.
Ale Win Old mam, z jsem to vyexportovala, ale je to nejaka stara databaze z Exploreru a ja pouzivam uz neco let FF . Hledam a lovim a netusim, proc se ulozil Explorer, kdyz mam tvrde nastaveny FF jako vychozi prohlizec?!
Recuvu opravdu nevidim ucinnou, HD je z 80% prepsany .
Ach jo, kam to jen zmizelo!?
Ano, pravda, FF neni soucasti Win, lovim v Useru/AppData a neni a neni ...
IE jsem zkusila, nez bych to vsechno vyhazela, nastavila, nema AdBlock a vubec, nemam ho rada, je mi nesympaticke to postredi. vsechno je o zvyku, vim, ale po nekolika pokusech jsem vzdycky presla na FF.
Jdu hlodat dal. Vsem dik za snahu!
Jak jste měla nastaven Firefox? Můžete zkusit prohledat jeho složku, možná, že si uložil zálohu (i) v ní. Firefox "umí" vyexportovat zálohu v html (doporučuji!), kterou si můžete uložit jinam, a v případě potřeby z ní oblíbené položky naimportovat.
Mně se osvědčilo rozdělení disku na 4 části: - systémový oddíl (Tam mám navíc jenom Ms Office a pár programů, které je po přeinstalaci OS znovu nainstalovat) - programy pro správu systému - dokumenty a další data - zálohy [především instalační programy, knihovny (soubory DLL), ovladače, kodeky, ...]
Při přeinstalaci systému naformátuji pouze systémový oddíl, vše ostatní zůstane zachováno. Většinu programů stačí jenom spustit.
Mimochodem tohle je důvod, proč nepoužívám složku Program Files, všem programům, u kterých lze ovlivnit, kam se nainstalují, určuji jiné složky, případně i disky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.