Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje DVD z časopisu

Od: kanibal* odpovědí: 16 změna:
Dobrý den.Mám problém.Nedávno jsem si koupil DVDcko z DVD edice jednoho časopisu a k mému překvapení se mi nenačetlo.Když sem dal tento počítač a otevřít disk otevřel se ale byl prázdný.Přitom všem známým to normálně šlo.A nikdy sem neměl žádný problém s jiným DVD ani CD.Skoušel sem i další DVD z edice a ty normálně fungovali.Prosím o pomoc.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
... z čehož se dá usoudit, že je to DVD asi vadné... Tedy: reklamovat

kanibal*
hodnocení

Nene není vadné právě že všem šlo.To mě zaráží.
To tvé DVD šlo na jiných PC spustit?

kanibal*
hodnocení

JJ právě že šlo. A předtím z té samé edice sem nikdy neměl problém se žádným DVD.
Zeptám se jinak - právě ten kus, který ti nejde spustit, ten jsi zkoušel spustit na jiném PC?

kanibal*
hodnocení

Jj právě ten kus šel jinde a u mně ne.:)
čimž se naskýtá otázka jak moc věříš kvalitě čtení tvé mechaniky...víc možností neni. Buď je dvd takové horší a některé mechaniky to schroustají a nebo jde pomalu do kytek mechanika
Stejný problém jsem řešil jednou s DVD z časopisu Computer. Na mnoha PC se tvářilo, že na něm nic není. Nakonec jsem ale našel stroj, na kterém přečíst šla.

kanibal*
hodnocení

No Kvalitě věřím...štve mi že to nejde no ale řešení asi neexistuje.Buď je to DVDčkem nebo Mechanikou každopádně se na film nekouknu:(.
jj bud nova mechanika nebo na film nekouknes ;)
To bych zrovna netvrdil. Bude záležet na výrobci nechaniky, jestli to DVD přečte či ne. Svoji roli v tom hraje použitý chipset a jiné. Bohužel malá nekompatibilita, zvláště u DVD, tu stále je.
jantar1*
A co takhle nechat si do dvd vysmahnout u kamoše a zkusit pustit kopii? Levnější než kupovat novou mechaniku, k čemuž stejně dříve či později dojde... Autorský právo tím neporušíš.

qwertz*
hodnocení

0x
A nemůže to být tím, že DVD je např. ve formátu R+ a tvoje DVD umí jenom R-?

martinac*
hodnocení

0x
Nevim jestli prave tohle dvd fungovalo jinde ci jine se stejnym filmem, kzadopadne se mi taky uz stalo ze vubec film nenacetl... byl jsem to vymnenit a dali mi nove a to uz slo... prej se to stava

peckoss
hodnocení

0x
A nenapdl nekoho kodek? Mě taky nejdou pustit DVD v PC, pokud nemam nainstalovaný DVD player s kodekem.
A napadlo tě přečíst odpovědi? Je to tu řečeno alespoň 3x *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]