Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prehravani videi na internetu

Od: zardon* odpovědí: 8 změna:

Zdravim mam takovy problem s prehravani videi na internetu napr. youtube,stream atd..

Vzdycky kdyz kliknu na nejake video chvili je tvuk tak 3s a potom se vsechno sekne nejde nic delat. Potom se mi zobrazi cela obrazovka modra a v ni napsane nejake problemy s Fat32 nebo tak neco a pote se cely Ntb. restartuje.

Budu rad za kazdou radu jak problem vyresit. Diky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Problém s FAT32 - rychle zálohovat!

Zkus tu modrou obrazovku vyfotit.

zardon*
hodnocení

nemohu ji vyfotit ntb. se restartuje velmi rychle po tom co mi naskoci ta obrazovka modra

bena*
hodnocení

0x
Zálohujte všechna data z disku o které by jste nechtěl přijít a udělejte čistou instalaci sysrému. při instalaci rozdělte disk aspoň na dva oddíly, kdy C: bude pouze pro systém, nejvýše pro programy. Oba oddíly naformátujte na NTFS [ne rychle]. pak už klasika, nainstalovat ovladače je-li třeba, nainstalovat antivirový&antispyware program a hlavně všechny dosud vydané aktualizace.
praivo*

A Kubuntu tady nedoporučíš? :)

eb*
hodnocení

0x

@bena A co se stalo že nemuže přehravat ty videa?

Je to muj kamoš ... odkazal jsem ho sem :D ale jaktože mu z nenadani nejdou přehrat žadne videa atd?

bena*
No informací moc není, takže se to určuje těžko. Může být poškozená instalace flash Playeru, pokud to dělá jen na YT. pokud nebude chtít dělat čistou instalaci systému, tak určitě spustit chkdsk - Start-Spustit-cmd a do Příkazky zadat chkdsk /f nebo pokud chcete nejhloubkovější kontrolu tak místo /f zadat /r. chkdsk zkontroluje disk a soubory na něm, případné chyby zalepí. Po kontrole pak zkusit nainstalovat nejnovější verzi Adobe Flash Playeru a klidně i internetového prohlížeče. Starší verzi nemusí odinstalovávat, odinstaluje se sama před instalací nejnovější.
bylo by fajn, kdyby si i stáhl Whocrashed a hodil sem log, ten prolítne tu modrou obrazovku a vypíše to.
zardon*
hodnocení

ahoj zkusil jsem ten prikaz co si tu napsal a toto mi tam naskocilo no.

doplněno 25.07.12 14:51:

2i.cz/... tu je vysledek.

bena*
Stiskněte A a restartujte počítač. kontrola by měla začít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]