Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nainstalovaní webkamery

Od: frosti* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, mám notebook s vestavenou kamerou. Já bych si tam chtěl připojit vlastní externí, ale nějak se mi to nedaří. Nevíte někdo jak na to? A jestli je to vůbec možné? Předem děkuji za rady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Ke kameře obvykle dostaneš CD s instalací a aplikací. Pokud tu aplikaci nainstaluješ, tak tam bývá na výběr zdroj obrazu. To znamená, že bys tam měl mít na výběr z obou kamer. Pokud nemáš CD, tak lze stáhnout jakýkoli free program pro kameru a nabídne ti v podstatě totéž. Já svého času používal tuším program Kamera 2004 a měl jsem tam na výběr vestavěnou kameru, USB kameru i obraz z TV karty. Stačilo si jen v nastavení vybrat.

mowla*
hodnocení

0x

Jakou kameru se snažíš nainstalovat? USB či IP? A co ti notes po připojení hlásí?

doplněno 24.07.12 15:36:

Vypni vestavěnou v Ovládacích panelech...

praivo*

A jaký máš systém?

frosti*
hodnocení

Mám Windows Vista, webka je přes USB, když jí zapojím, tak se automaticky začne vyhledávat zařízení, to se naistaluje, ale nejde mi to nikde spustit, vždy se zapne webka na notebooku

praivo*

Třeba u Skype musíš v nastavení vybrat požadované zařízení (novou kameru). Žádný program nepotřebuješ, je si v tom svém musíš nastavit kameru novou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]