Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji poradit nějaký prográmek ke stažení - potřebuji stáhnout např.část www stránek a tam jsou desítky obrázků - jde mi o to abych nemusel každý obrázek ofocovat a pracně ukládat ale aby se mi stáhli všechny a já si je potom mohl otvírat a vybírat - když to ted zkouším tak se mi uloží jenom ta stránka na které jsem najetý - a už nejde rozkliknout. Díky za pomoc
Šndelář
Pokud máte Firefox, tak zkuste Rozšíření FlashGot addons.mozilla.org/...
Podporuje spoustu externích Download manažerů cca 30 viz http://flashgot.net/ Já používám FlashGet.
FlashGot se integruje do nabídky pod pravým tlačítkem. Při vybrání nabídky FlashGot vše vám váš download manažer, stáhne stránky ze všech odkazů na aktuální stránce. Plus všechny obrázky z aktuální stránky. Zapněte ... pravé tlač.myši - FlashGot možnosti - Zahrnout obrázky z aktuální stránky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.