Nejste přihlášen/a.
Ahoj.poradí mi někdo jak na to? Mám několik dokumentů,které jsem vytvářel kdysi dávno na jiném PC a mají koncovku LWP. Tedˇ nejdou otevřít, protože už nemám v novém PC ten program. Dík!
1x
Tento formát neznám, ale zkuste nějaký převodník, třeba
nebo vyhledat podle fráze "LWP to DOC"případně "LWP TO PDF", podle požadovaného výstupního formátu.
0x
Jak na soubor s příponou *.lwp tedy Lotus Word Pro?
Je potřeba Lotus KeyView, který již zřejmě IBM, která asi Lotus koupila nepodporuje a je proto těžké ho sehnat. Navíc Lotus KeyView umí soubor *.lwp otevřít pouze pro čtení. Z tohoto programu jej lze pouze vytisknout nebo zkopírovat, ale zkopírování má špatné formátování a kódování. Vytisknout třeba do PDF nebo do formátu Microsoft Office Document Imaging. Pak je možné výsledný dokument pomocí OCR převést do textu.
Případně pripony.info/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.