Nejste přihlášen/a.
Mám tu jeden kousek a potřebuji zjistit jestli je to funkční. Poradíte mi IP pro webovou konfiguraci? Konkrétní návod ani manuál jsem nikde nenašel. Děkuji.
Dobrý den, nejsem si jistý, ale pro jiný výrobek od této značky je konfigurační IP https://192.168.1.1 a uživatelské jméno i heslo je ubnt. Nemám možnost to ověřit, ale zkusit to můžete. Také zkuste ještě pro informace stránku viz odkaz. Zdravím!
doplněno 26.02.13 01:40:Tak jsem ještě trochu pohledal a mám dojem, že to zařízení je jen příslušenství (adaptér) k něčemu dalšímu. Patrně u tohoto dílu není ani co konfigurovat a až ve spojení s jiným zařízením se udělá další potřebná konfigurace přes IP.
Děkuji pánové ale nic z toho nefunguje. Ubnt.com jsem prošel ale pomoc tam nenašel. Nenabízejí ani konfigurační manuál. K tomuto výrobku mají pouze technickou specifikaci.
Toto zařízení neznám proto tápu. Musí být k němu připojena i anténa. Jinak nefunguje a po připojení nic nevidím a nic nereaguje. Asi nějaká napájecí smyčka, nevím. Každopádně jsem musel použít terminál který mi zjistil:
Přípona DNS podle připojení . . . :
Místní IPv6 adresa v rámci propojení . . . : fe80::5450:640a:fc30:1e9b%10
Adresa IP automatické konfigurace : 169.254.30.155
Maska podsítě . . . . . . . . . . : 255.255.0.0
Výchozí brána . . . . . . . . . . :
Ale neexistuje nic, jak se na tuto adresu dostat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.