Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ubiquiti UBI-POE-24-1 a konfigurace

Od: viliamka* odpovědí: 3 změna:

Mám tu jeden kousek a potřebuji zjistit jestli je to funkční. Poradíte mi IP pro webovou konfiguraci? Konkrétní návod ani manuál jsem nikde nenašel. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nejsem si jistý, ale pro jiný výrobek od této značky je konfigurační IP https://192.168.1.1 a uživatelské jméno i heslo je ubnt. Nemám možnost to ověřit, ale zkusit to můžete. Také zkuste ještě pro informace stránku viz odkaz. Zdravím!

wiki.ubnt.com/...

doplněno 26.02.13 01:40:

Tak jsem ještě trochu pohledal a mám dojem, že to zařízení je jen příslušenství (adaptér) k něčemu dalšímu. Patrně u tohoto dílu není ani co konfigurovat a až ve spojení s jiným zařízením se udělá další potřebná konfigurace přes IP.

hodnocení

0x

Bude jak pise ben, nebo ja bych zkusil napojit se kabelem naprimo, nastavit si DHCPko a default gateway (brana) bude vlastne webove rozhrani ...

Nekdo totiz mohl zarizeni nakonfigurovat jinak a reset do default nemusi byt vzdy zadany...

viliamka*
hodnocení

Děkuji pánové ale nic z toho nefunguje. Ubnt.com jsem prošel ale pomoc tam nenašel. Nenabízejí ani konfigurační manuál. K tomuto výrobku mají pouze technickou specifikaci.

Toto zařízení neznám proto tápu. Musí být k němu připojena i anténa. Jinak nefunguje a po připojení nic nevidím a nic nereaguje. Asi nějaká napájecí smyčka, nevím. Každopádně jsem musel použít terminál který mi zjistil:

Přípona DNS podle připojení . . . :
Místní IPv6 adresa v rámci propojení . . . : fe80::5450:640a:fc30:1e9b%10
Adresa IP automatické konfigurace : 169.254.30.155
Maska podsítě . . . . . . . . . . : 255.255.0.0
Výchozí brána . . . . . . . . . . :

Ale neexistuje nic, jak se na tuto adresu dostat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]