Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

verifying pool data DMI

Od: tomasnagy89

Zdravím,
potřeboval jsem nainstalovat windows xp na starší počítač (základní deska VIA P4MA PRO 533) ale vždy se instalace (jakéhokoliv systému) sekla nebo naskočila "modrá obrazovka smrti". Tak jsem vzal HDD a dal ho do jiného PC (abych zjistil jestli není HDD vadný), kde jsem systém (windows xp profesional) nainstaloval bez jediné chybičky a i několikrát ho spustil, ale když jsem ho dal zpět do toho starého PC tak se při startu objevila nějaká chyba procesoru a že mám vymazat CMOS. Tak jsem vše provedlo dle návodu. Vymazal CMOS, nahrál základní nastavení, nastavil BOOT z HDD a při startu se objevila chyba: "verifying pool data DMI" a přes tu cesta dál nevede. Zkoušel jsem i zapojit ten HDD zpět do toho druhého počítače a opravit BOOT.ini, ale je v pořádku. A stále to hlásí: "verifying pool data DMI".
Jsem vděčný za každý nápad nebo radu co a kde nastavit.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Vymazal CMOS? Co tím myslíš?

bena*
CMOS je často označení na některých základních deskách pro BIOS.
Jak je to starý, Co je tam za komponenty? Nejsou RAMky špatné? - doporučím otestovat programem Memtest86+ [buď si udělejte spouštěcí CD z ISO nebo disketu, flešku]. Co zdroj? neskáče mu napětí?
praivo*

Jí vím, co je to CMOS. Ale to prostě nejde vymazat. BIOS mohl jedině resetovat odpojením záložní baterie.

tomasnagy89
hodnocení

Zdroj vydává takové divné zvuky při startu...zkusím ho vyměnit. Každopádně díky za radu a zkusím i ten program na test.

tomasnagy89
hodnocení

Špatný překlad...pardon. Vyčistil :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]