Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
pracuji v pinnacle studio 15. Vytvářím různá videa. Jedno mám jako předlohu, kde na konci mám vložené video s popisem, logo apod..
Když si vytvořím další video, dá se nějak rozjet předchozí projekt tak, abych z něho mohl přetáhnout ten konečné video? Vím, že jde si rozjet první projekt a dát CRTL+C, ale včera se mi nějak povedlo, že jsem si rozjel první projekt a jen jsem tu určitou část přetáhl do druhého.. Bohužel už si nepamatuji, jak jsem to udělal
Mockrát děkuji za rady...
Bádal jsem, jak to udělat, co se Vám včera povedlo a již si to nepamatujete. Na nic jsem nepřišel. Lze to však udělat i tak, že si vytvoříte samostatně jen soubor z toho co potřebujete na ten opakující konec, pojmenujete, a uložite (exportujete). jako soubor. Při novém videu na závěr, po vytvoření projektu, vyberete video z jiné složky ( ten Váš konec) a vložite jednoduše na závěr nového projektu. Máte ten "" konec" jako soubor a můžete jej kdykoliv použít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.