Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer... jak ted dělaji tu udržbu na uložto.cz, tak myslite, že to bude už po vikendu dobre (furt to píše, že je server přetížen)? popripade jestli to už někdy takhle byllo? četla jsem jak na to lidi nadávají, že se to seká a tak... děkuji
Dobrý den. Uložto.cz, jak je sobota, neděle, tak jsou problémy. Ani se nedivím, že je vše přetížené. Venku prší, všechna mládež sedí u PC. Když se náhodou probudíte v noci, pusťte si uložto.cz, vše jede naplno, dokonce i 359.
Přes víkend už normálně jede.
doplněno 22.07.12 22:01:Psí kusy to dělalo v týdnu. Server přetížen, ale stačilo to odkliknout za pár vteřin znovu a jelo to. Nebo to chvíli jelo 5 - 15 kb/s, pak to jelo cca 1 Mb/s, ale nedojelo. Od pátku jsem problém nezaznamenal, jede to svých okolo 300 kb/s.
no mě právě stále nejde, píše mi to server přetížen, oni to měli i na stránkách na fb, ale já mám strach, aby to vůbec šlo ...
Dobře děkuji moc za rady! momentálně jsem teda na chalupě a jede to tu dost pomalu, ale jakmile dorazim domu tak to zkusim! taky jsem si toho vsimla ze asi nejhorsi je to mezi 16.-18. hod to tam sedi snad vsichni! :D
doplněno 24.07.12 15:44: delali asi nejaky upgrade nebo co pres vikend astale to nejde... no nevim doufam ze to rozchodi a nebo je to sikovny trik na to jak sonutit lidi aby platili
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.