Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mapy do Counter strike

Od: janamm* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, nemá někdo stránku kde se dají stahnout plnohodnotný mapy do CS? a prosím, jak tam ty mapy nainstaluju? zkousela jsem to pres programy-counter strike-mapy a zkopirovala to tam...ale nejak mi to blblo..tak se radši zeptam..Diky:)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jak to blbne?

doplněno 23.07.12 09:43:

A jakej je to Counter-strike? Source, 1.6 nebo Condition zero?

janamm*
hodnocení

bud se mi to neotevre vubec, nebo jen s tiim ze si ani nemuzu zmenit zbran a beham tam se sniperkou a nebo ze mi porad hlasi ze tomu neco chybí, nejakej soubor kterej nemám...?

tala

mapy se maj kopirovat do cstrikemaps, kdyz nekde stahnes mapu ve formatu bsp, pouze se zkopiruje do teto slozky, pokud ji stahnes ve formatu .rar, musis ji ruzbalit winrarem a popripade nakopirovat dalsi soubory do dalsich slozek, vetsinou vsechyn rozbalene slozky zkopirujes do cstrike

fabik003

Přečetl jsem si vaši odpověď, a už vím, *placni*kam to mám zkopírovat, dik

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]