Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myš s kuličkou

Od: takjan* odpovědí: 7 změna:

Prodává se ještě myš s kuličkou? Nahoře samozřejmě. V obchodech ji nevidno a na netu taky ne..

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

a ze je co?

mall.cz/...

mowla*
hodnocení

0x

Trackball? Jistě - např.: mysi.heureka.cz/... ...

;)

takjan*
hodnocení

Na mall jsem to nějak nenašel. A trackbal je hnus. Měl jsem normální myš, která měla místo kolečka kuličku..

bena*
hodnocení

0x

Ano, napříkald zde: pcdetail.cz/... či zde: specialni-elektro.cz/...

Sám doma mám a používám kuličkovou myš, navíc s ní i zakresluju budovy nebo cesty do svobodných map, je to opravdu dobrá myš, ikdyž kuličkovky nejsou vhodné na zakreslování (nejsou tak přesné), ale tahle, co mám, je fakt výborná. :)

doplněno 23.07.12 08:15:

Aha, nevšiml jsem si...omlouvám se... kdyby bylo rovnou napsáno trackball, jistě bych odkázal úplně jinam...

Bena, Takjan hledá s kuličkou nahoře, ne dole ;)

seznamzbozi.cz/...

katalog.nejnakup.cz/... a tady je k tomu obrázek mysi.heureka.cz/...

Jinak hledejte myš s ovládací kuličkou

takjan*
hodnocení

bena konečně OK Většinou jsou bezdrátové. Taková byla i moje. Obyčejnou asi nenajdu

kejki

S drátem je heureka.cz/... a je to snad i klikací.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]