Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sekající se notebook

Od: disappearingsalami odpovědí: 1 změna:

Zdravím, poslední dobou se mi jakoby zasekává notebook (Acer Extensa 5430). Píšu jakoby, protože nevím, jak přesně to vyjádřit. Posuďte sami -

- v čase 0:16 až 0:20. Při tom se seká i obraz. Napadlo mě, že to může být prachem, který se tam usadil. Včera jsem tedy z notebooku vyčistil prach, bez výsledku.

Nevíte, čím by to mohlo být? Díky.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Viděl jsem tam celou dobu otázku, co může způsobit to trhání v tom daném čase.

Navrhuju stáhnout a nainstalovat CCleaner (při instalaci odmítněte instalaci google chromu), poté ho spustit a vyčistit disk a registr. Doporučuju udělat i defragmentaci disku buď systémovým programem v Start-Programy-Příslušenství-Systmové nástroje nebo pomocí programu Defraggler (je lepší). Opět při instalaci odmítněte instalaci google toolbaru.

Navrhuju i projet počítač antivirovým&antispyware programem nebo online programem ESET Online Scanner či kasperky Online Scanner. tyto online scannery doporučuju spustit v nějnovější verzi Internet Exploreru kvůli kompatibilitě - vyhnete se možným problémům.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]