Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ICQ - vždy se mi posune obrazovka

Od: lennushqa* odpovědí: 11 změna:

Potřebuji pomoc...mám ICQ 6 build 5973... Při otevření se mi posunou okna která mám otevřený, ikony na ploše! Až když vypnu ICQ křížkem nebo zminimalizuju, tak se všechno srovná... Včera mi to teprve začlo blbnou! dřív sem to mohla mít otevřené a neoznačené a mít třeba otevřenej net, ale teď to ICQ je pořád napravo vidět!
pls poraďte *nevi*

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

asi jej mate ukotveny k nejake hrane obrazovky (nejcasteji vpravo). Vezmete tedy otevrene okno (hlavni okno - to s kontakty) za horni listu a posunte nekam do plochy. Trosku to jakoby trhne a uvolni se. Pak bude plavat a nebude nic narusovat.

Pokud jej posunete hodne vpravo, tak se samo ukotvi a tim zmensi pracovni plochu - proto se vsechno posune.

Tohle mi dělalo taky. Nicméně myslím, že ukotvení ICQ narozdíl od Skype nemá. S nižší verzí tento problém nebyl.
ba ne, ICQ ma a melo ukotveni snad vzdycky... ;)

hodnocení

0x
Dokovat vpravo, vlevo a nebo vůbec. Viz obrázek.
Obrázek se neobjevil - tedy cesta: HLAVNÍ - DOKOVAT ICQ - nechat nezaškrtnuté VPRAVO i VLEVO
Potvrzuji, je to tam. Nikdy jsem po tom nepátral ani nenastavoval a přesto se to jaksi chytalo.

lennushqa*
hodnocení

Už mi to jde...moc děkuji za pomoc!
Máš-li radost ty, mám ji i já! *tanec*
lennushqa*
hodnocení

To víte že mám radost*smich*! moc děkuji strejci:P

pablos007*
hodnocení

0x
zkus si stáhnout icq 5
A četl sis alespoň nějakou odpověď? Asi ne co *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]