Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Scanner medion MD 6471

Od: h4ever® odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

mám doma scanner medion MD 6471. Našel jsem ovladače na internetu a nainstaloval, ale Windows XP mi píše že se nepovedlo úspěšně nainstalovat ovladač. Jinak během instalace tím inst. programem od Medionu nedošlo k žádné chybě. Pak se aplikace Medion snaží připojit scaner, píše že konfiguruje scanner apod a nakonec napíše že se ho nepovedlo připojit. Scanner je v napájení a připojený kabelem USB do PC a když USB připojím, tak Wndows rozpozná že byl připojen nový HW.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

A jsou ty nalezené ovladače pro WinXP?

Pokud ano, nastal možná nějaký konflikt s jiným ovladačem, koukni do - Tento počítač - Vlastnosti - Hardware - Správce zařízení...

doplněno 21.07.12 17:46:

No - nezdařila-li se instalace ovladačů, koukni ještě po jiné verzi (i na webu výrobce může být zádrhel).

Další možnost problému tkví v zavirování nebo nenainstalovaném SP či patchů...

doplněno 21.07.12 17:47:

Ještě mne napadlo - ty ovladače jsou jen na 32 bit systém - nemáš 64 bit XP?

hodnocení

Tam jsem se díval a bylo tam, že nebylo nainstalovano správně. Konflikt s žádným ovladačem tam nebyl. Kdyby byl vadný scanner, tak by to nepsalo, že se nepovedlo nainstalovat ovladač, že? Stahoval jsem ovladače pro XP přímo ze stránek výrobce.

doplněno 21.07.12 11:50:

medion.com/...

MSN číslo je 50007257

hodnocení

Je to systém z té doby kdy se ten scaner vyráběl - 32 bit. SP mám a updatů mám dost až někdy do roku 2001. Zavirované to nemám. I když s jistotou to říct nemohu, protože Antiviráky už nepoužívám (poslední byla Avira asi před dvěma měsíci, ale úplně zbytečně zpomalovala systém takže šla pryč). Ale je prakticky nemožné že bych to měl zavirované. Jednak bych to poznal a druhak, spamy mažu hned - neotvírám a na žádné podezřelé stránky nechodím. To je moje prevence.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]