Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antivirák Comodo

Od: daniella* odpovědí: 5 změna:

Zdravím všechny, jak mám odstranit tento zázrak z počítače? Odstranila jsem ho ze stažených, z plochy, ale každou chvíli veš najdu někde v podobě malé ikonky připlé k něčemu jinému. Od doby, co ho mám, mám problém s připojením k některým veřejným sítím, které potřebuji, někam se vůbec nedostanu apod. Děkuji za radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Když vymažeš ikony, tak samozřejmě nesmažeš program. Osobně si myslím, že problémy jsou způsobeny ne programem, ale jeho špatným nastavením.

Comodo Uninstaller

daniella*
hodnocení

Možné to je, ale já instalaci pouze odklikám.

fifido
hodnocení

0x

Comodo - firewal a antivir v jednom - jeden z nejlepe fungujicich programu, ktere jsou navic distribuovany zadax.. :)

- nabidka start

- nastaveni

- ovladaci panely

- programy a funkce

- najit comodo inetrnet security - pravou myskou na nej kliknout a potvrdit odinstalaci...

Snad to pomuze .. :)

daniella*
hodnocení

Aha, tak na to jsem zapomněla. :)

praivo*
Radši použikj výše uvedený program nebo Revo Uninstaller. tyto dva dokážou smazat i různé zbytky, které vestavěný odinstalátor neodstraní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]