Při otevření archívu RAR začne blikat obrazovka do bílé barvy a zpět na obraz plochy. To se velmi rychle střídá neurčitou dobu. Všiml jsem si, že na liště, se objeví explorer, s blikáním se otevírá a mizí. Po nějaké době tento jev skončí, ale RAR se neotevře. notebuk: ACER EXTENSA 5204 intel celerom M 440 1.86 GHz 667 MHz intel grafik media accelerator 950 1.5 GB paměť co je špatně ... díky PEPA
Jak a čím otvíráš archív *.rar? Není zavirovaný? Zkusils jiný program?
lobcob*
Otevírám programem WinRAR. Antivirus mi nic nenašel. Jinak se tak děje dvojklikem na archyv v RAR ale pravím klik a víběr možností fungují! No je to divné!?
Zkus ho cvičně přeinstalovat. Tím snad nic nezkazíš. Maš trial verzi nebo plnou registrovanou?
al bunda*
Antivirus na *.rar soubor je podle mých zkušeností celkem k ničemu, až po rozbalení lze najít viry antivirem. Dobrý program (free) na rozbalování archívů je 7-zip, stáhneš ho třeba ze Slunečnice Jinak ty psí kusy může dělat špatný crack, nebo taky vypršený Trial. Přeinstaluj, nebo zkus jiný program na rozbalování. Hezký den.
lobcob*
Vezmu si od každého něco a uvidím, co s tím. Díky zatím PEPA
lukyn1811*
Tady bych měl drobnou výtku - jak jsi přišel na to, že antivir je zrovna na testování archivů k ničemu? Dobrý antivirus by měl umět archivy dekomprimovat za chodu a získané soubory rovnou kontrolovat. Možná nemáš ten správný AV.
al bunda*
Ano? Když máš balík v balíku v balíku v balíku v balíku? Pak mám špatný antivirus...
lukyn1811*
Pokud není možné se ke komprimovaným datům dostat přímo (to je případ například i šifrovaných archivů), pak je AV zkontroluje v momentě jejich extrahování - a je mu jedno, z kolikáté větve. :P
To nepsal AL...nicméně to je fuk, já jen že se hádáte pomalu s úplně tou samou věcí jen to každej jinak řikáte
lukyn1811*
Já vím, že to nepsal Al - mě šlo o to, že v souvislosti s tou větou to dostalo trochu jiný význam a zřejmě jsem špatně pochopil, co chtěl básník říct:"Antivirus na *.rar soubor je podle mých zkušeností celkem k ničemu". A tím v téhle diskuzi končím, hlavně že jsme se nakonec shodli .
lobcob*
odinstaloval jsem IE a je vše v pořádku. Ale nevím proč se tak dělo-
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.