Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motiv google chrome - jak ho smazat?

Od: anonym56789 odpovědí: 9 změna:

Stáhla jsem si na google chrome motiv, ale zjistila jsem, že mi to strašně zpomaluje počítač, nevíte jak to mám smazat? Dívala jsem se na rozšíření, ale tam to není :/

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

3x

Je to v motivech. Zvolte jiný motiv a ten zpomalující odstraňte.

Ale lépe byste udělal, kdybyste zvolil některý z navrhovaných prohlížečů.

hop®

Anebo hlavně jakýkoli jiný prohlížeč. Mám Maxthon a jsem spokojen...

hodnocení

2x

Odinstaluj Google Chrome úplně. Je to svinstvo. Nainstaluj si místo něj spíše Firefox.

doplněno 25.02.13 00:43:

To co píšu není nesmysl. Co psával Bena také nebyly nesmysly (alespoň to co jsem četl). Byl bych schopný vypsat seznam věcí proč NE Google Chrome, ale dělat to nebudu. Nerad bych dostal ban za to že se tu hádám.

hanher*

Na to se ale nikdo neptal...

praivo*

Ale ptal. Když se to tak vezme, to "jak se ho zbavit?" může být vztaženo jak na motiv, tak na GC samotný - a věř mi, že tohle problé, se zpomaleným GC 100% vyřeší*smich*

Od tebe jsem v této rubrice moc slysluplných rad neviděl, takže prosím vyhoď klávesnici z okna a rubriku přenech těm, kdo se o ni opravdu zajímají (jak tazatelé tak rádci).

praivo*
hodnocení

2x

A pokud chceš prohlížeč, který vypadá jako Chrome, pak SRWare Iron nebo COMODO Dragon. Mají stejné jádro, takže nepoznáš rozdíl. Jen nemají součásti od Googlu.

doplněno 24.02.13 21:26:

@ @hanher Ale aspoň píše něco k tématu, narozdíl od tebe...

hanher*

Na co neznám odpověď, neodpovídám, a nepíšu nesmysly, který tady psával Bena. *zed*

hop®

Pokud je to předsevzetí, tak gratuluji, pokud je to konstatování, tak nesouhlasím a nevěřím...

doplněno 25.02.13 01:22:

... a našeho bývalého kolegu Béňu si , prosím, neberte do úst! Co se týká odborných znalostí, těžko se mu "někdo" bude rovnat. Pod pojmem "někdo" si můžete představit koholi, dle Vaší libosti, ale asi vytušíte koho mám konkrétně na mysli...

dzordz*
hodnocení

0x

Ikona napravo od adresního řádku, Nastavení, sekce Vzhled, Obnovit výchozí motiv.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]