Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, naskytl se mi dnes jeden problém. Měl jsem v pc nainstalovaný Adobe Photoshop CS5, ale když jsem ho dnes chtěl otevřít, po kliknutí na ikonu mi naskočila tabulka, že zástupce nemůže najít program. Mám nějaké soubory uložené v .psd. Po rozkliknutí se neotevřel, protože nemá vhodný program na otevření. V Program Files jsem šel do složky Adobe ale nic s Photoshopem tam není. V ''Odinstalovat program'' ovšem Photoshop stále je. I program na bezpečné odinstalování Your Uninstaller photoshop našel. Takže Photoshop zřejmě v pc pořád je, ale složka prostě zmizela.
Dá se s tím kromě přeinstalace něco dělat? Měl jsem tam nahráno plno brushe, a nerad bych o ně přišel.
blbost, muze to byt i verze z vesmiru, ale nic na svete vam samo nesmaze slozku, a pokud uz neco neco smaze, tak smaze content, ne samotnou slozku (zustanou prazdne adresare)
doplněno 21.07.12 00:47:stale to vidim na nechteny presun, skryti, smazani apod, protoze je PS v registrech a oba uninstallery jej vidi
dejte hledat v total commanderu Photoshop.exe treba
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.