Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmizela složka nainstalovaného programu

Od: makizo odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, naskytl se mi dnes jeden problém. Měl jsem v pc nainstalovaný Adobe Photoshop CS5, ale když jsem ho dnes chtěl otevřít, po kliknutí na ikonu mi naskočila tabulka, že zástupce nemůže najít program. Mám nějaké soubory uložené v .psd. Po rozkliknutí se neotevřel, protože nemá vhodný program na otevření. V Program Files jsem šel do složky Adobe ale nic s Photoshopem tam není. V ''Odinstalovat program'' ovšem Photoshop stále je. I program na bezpečné odinstalování Your Uninstaller photoshop našel. Takže Photoshop zřejmě v pc pořád je, ale složka prostě zmizela.

Dá se s tím kromě přeinstalace něco dělat? Měl jsem tam nahráno plno brushe, a nerad bych o ně přišel.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

samo se takhle nic nestane, smazal, skryl, presunul, sis to sam nebo nekdo, koho si pustil k PC

makizo
hodnocení

Nikdo cizí u pc nebyl, a v posledních asi 2 týdnech jsem v Program Files nebyl. Mohl to např. odstranit antivir, antispywer apod?

bena*
hodnocení

0x
Program je originální kupovaný nebo je to pirátská cracklá kopie stažená z internetu. pokud první možnost, tak odinstalovat a znovu nainstalovat. Pokud druhá možnost, není nic jednoduššího, než PS odinstalovat a nainstalovat si GIMP nebo Photofiltre.
GIMP můžu osobně doporučit, používám ho leta, skvěý program.PS se vyrovná ve většině funkcí.
joudic*

blbost, muze to byt i verze z vesmiru, ale nic na svete vam samo nesmaze slozku, a pokud uz neco neco smaze, tak smaze content, ne samotnou slozku (zustanou prazdne adresare)

doplněno 21.07.12 00:47:

stale to vidim na nechteny presun, skryti, smazani apod, protoze je PS v registrech a oba uninstallery jej vidi

dejte hledat v total commanderu Photoshop.exe treba

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]