Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Odešla mi televize, tudíž hledám nejrychlejší způsob jak dostat televizi (mám kabelovku) aspoň do počítače.
Kabelovka ke mně přivádí analogovej signál. Můžu prosím vás použít tenhle výrobek abych mohl TV sledovat v počítači?.?.?
Díky za odpovědi.
Odkaz směřuje na USB 2x DVB-T tuner - digitální, pásmo terestrial... Na analogovou kabelovku určitě fungovat nebude... Na druhou stranu do toho stačí připojit anténu a naladit tak dostupné digitální televize vysílané z pozemních vysílačů...
Ale mohl by pomoct třeba tento - alza.cz/...
Bazarovou televizi seženete za pár korun a pokud nechcete nejnovější, tak taky hluboko sahat nemusíte. zatím bych sáhl po Zapni.tv a sledoval televizi přes internet. Dobrý je mít VLC Media Player, protože ho většina stanic chce. Některý jdou přímo v prohlížeči, ale není to tak pohodlný. některý jedou přes Windows Media Player.
Honzo zdravím vás.
Když mě to zapni.tv vůbec nic nespustí už několik(asi 5) Měsíců. VLC Player mám.
Jak přesně by se měl jmenovat ten bazmek do kterýho bych píchl koaxiál s analogem a ten přes USB do kompu?.?.?
Aha, zkoušle jste sjet na té stránce dolů, zkopírovat ten odkaz a vložit ho do VLC? Pak by to mělo určitě jít.
Tak jinak zkuste podobnou službu, spustit.cz třeba. Jinak Vy by jste potřeboval klasickou anlogovou televizní kartu. Nebo si kupte DVB-T (terestrial) kartu (ideálně do PCI slotu, ne do USB) a pořiďte si k tomu anténu a kabelovku odhlašte. Takhle jsem to udělal asi před půl rokem, teď dokonce chytám ČT1 a ČT 4 v HD kvalitě. Výhodou je i rozhlas v televizi - obrazovka ztmavne a hraje rádio.
doplněno 20.07.12 14:06:Obrázek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.