Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Freeminecraft.me - zavirováno?

Od: d9968004* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den. Jen pro hráče Minecraftu! Na této stránce freeminecraft.me/... jsem nasbíral 10 hlasů a dal jsem zjistit kód. Pak mě Avast! napsal že zablokoval cizí malvere. Brouzdám tak po internetu a lidi tam psali že si odinstalovali Avast! a měli Funkční gift code a prej že pak žádnej vir nebo neco takovýho v komplu neměli. Tak já nevím, mám to risknout? *nevi*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

greenbull*
hodnocení

2x

Tak jestli to chcete risknout tak podle mě není avast potřeba odinstalovávat. Pravím tlačítkem klikněte na ikonu avastu, vyberte ovladaní štítů a vyberte čas který Vám bude vyhovovat. Ale jak říkám na vlastní zdpovědnost :D

d9968004*
hodnocení

OK skusim to ale pořád nevím :(

bena*
hodnocení

0x

To je asi další falešný poplach avastu - v poslední době se setkávám, že mívá celkem dost falešných poplachů. Dal jsem to testovat aznovu reanalyzovat na Virustotalu, všud hlásí, že je to čisté.

Zkusil bych buď teda pozastavit rezidentní ochranu nebo avast! odinstalovta a nainstalovat třeba Microsoft Security Essentials, eventuelně třeba AVG Free (odmítněte instalaci AVG Security toolbaru).

d9968004*
hodnocení

Děkuji vám moc teď už jsem si jistý na 100% inu, du na to děkuji!*ua*

shlaighter*
hodnocení

0x

Spíš než falešný poplach je to falešná stránka. Kdo se trošku vyzná v počítačích, tak nic sbírat nemusí a rovnou jede k vydání kódu. Už to je trochu podezřelé, ne? A takovéhle free- minecrafty jsou většinou podvody- nejlepší je si MC legálně koupit a hotovo. (I když, 26 euro je už dost...)

bena*

Stránku jsem tak detailně nestudoval, taky mi to trošku přijde divné, ale z hlediska infikovanosti se jedná o čistou stránku.

Být tazatelem, radši bych si hru koupil. 26 Euro je nějakých necelých 700 Kč, to se dá celkem, pokud tazatel je vášnivý hráč :)

hop®

To teda pěkně podražili, Fatálek kupoval MC za 19,95€ (532,60Kč) v červnu...

premekb*
hodnocení

0x

Sla ti udelat ta vyzva nebo co to je.Mam tam k dispozici jenom vyhraj macbook air a kdyz na to kliknu tak se mi zobrazi jenom prazdna stranka.

d9968004*
hodnocení

Nevím nějak mi tam kamoši davaj hlasi ale nejede to

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]