Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Radeon 9200 restartuje při změně frekvence

Od: problemsovladacii odpovědí: 2 změna:
Nainstaloval jsem si ovladace na grafickou kartu ATI radeon 9200 a kdyz spustim jakoukoliv hru nebo chci zmenit frekvenci monitoru tak se mi restaruje pc.Co s tim?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jak naistaloval ovladace? To jako predtim behalo na zakladni ovladace s 256 barvama a podobne? Ta karta tam predtim normalne bezela? Trochu rozepsat by neuskodilo- na forech plati cim strucnejsi tim horsi...Urcite bych nejdrive zakazal automaticky restart- prave tl na tento pocitac/upresnit/spusteni a zotaveni systemu/odskrtnout automaticky restatovat. Z toho co jsi napsal nevyloucim zadnou moznost co me napada- vadny zdroj, grafika, namrsene win, spatne ovladace...
hero*
je tu řešen problém s ovladači, tentokrát ale prosím trochu rady...popíšu situaci: u notebooku s Win2000 prof jsem potřeboval v USB
zprovoznit externí disk a při náhle nefunkční USB jsem postupoval jak počítač napovídal a když potřeboval aktualisaci ovladačů jsem nerozumně nějaký stáhl z netu, ale je zřejmě nadbytečný a tak sice USB a externí disk pracují dobře, ale ztratil jsem možnost stand by a hibernace u notebooku.
Hláška: Systému se nepodařilo přepnout do režimu spánku.! Ovladač zařízení Intel(R)PRO/100 MiniPCI zabraňuje počítači přejít do režimu spánku. ...prvděpodobně ovladač aktualisovat. OK
Naštěstí jsem si poznamenal co jsem dělal a to bylo stáhnutí ovladače:Intel PRoSet ,Version 3.08
Intel Chipset Software Instalation Utility Version 6.3.0.1007
jak tento zřejmě přebytečný ovladač ,který pravděpod. způsobuje problém odebrat a nevrtat se tam znovu a neztratit dobře pracující USB?
Na help Microsoftu jsem byl, ale nevím jak a zkušeně odebrat ovladač nebo nastavit něco jiného, nebo se vzdát režimu hibernace? Asi by se to snáze řešilo přes Skype. Děkuji na nějakou radu a směr k odstranění problému. Počítač je OK, nastaven a chodí dobře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]