Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

WORD - automatické opravy

Od: aloisb® odpovědí: 4 změna:

Potřeboval bych, aby se mi např. při započetí psaní Uv napsal celý výraz ... Uvést zabezpečení. Přidal jsem to do Možnosti aplikace Word - Automatické opravy do té tabulky a gal OK, ale stále se nic neděje:)) Prosím o radu jak to aktivovat a uložit, aby to chodilo.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

mně to funguje roky bez problémů... není to anglicky ani česky, ale je to srozumitelné...

doplněno 18.07.12 15:25: Někdy i mizerná mezera je důležitá.
WORD - automatické opravy
hodnocení

Moc děkuji, už to funguje, stačilo napsat, že se musí zmačknout ten mizernej mezerník !:))

figurek*
hodnocení

0x

Já mám tedy americký Word, ale v principu by neměl být rozdíl. Jste na správném místě. Zkuste zaškrtnout obě zaškrtávátka.

WORD - automatické opravy #2
hodnocení

To, co jste mi ukázal je pro matematiku, ale já potřebuji, aby mi to fungovalo navoleno na kartě "Auto correct" a tam mi nesvítí puntík - nahrazovat jako prostý text (2. volba je HTML).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]