Nejste přihlášen/a.
Ahojte, mám NTB Acer Aspire 5536-642G25Mn, v tomto WIN 7 Ultimate, vše šlo OK, najednou se mi zasekl PC, po restartu najede WIN, ale strašně dlouho trvá, než se vůbec ozve startovací zvuk a načtou se ostatní ikony. Následně je PC celý kompletně zpomalený. Nejde skoro nic spustit, někdy ani vypnout. Předtim se mi ve WIN XP seklo úplně a nenačetlo WIN. Dělal jsem test RAM a je OK, kolega z práce mi testoval HDD a také by měl být OK. Myslím si, že to bude něco ve windowsech, nemáte tip? Před záhadným zaseknutím šlo všechno OK. Díky moc za každou odpověď.
ccleaner,projet antivirem,spyware programem,defragmentace disku,stáhnout prográmek crystaldisk a mrknout se jak na tom pc je.Může to dělat nějaký šmejd v poc nebo prach a přehřívání a zpomalování. pokud nic nepomůže zkusit obnovu systému k nějakému datu před tím.
No jde o to, že v klasickém režimu mi nejde pustit nic, prostě je to zaseklý, přitom PC pracuje, ale když dám správce úloh, tak je to běžně vytížený, ne jak třeba u XP, že tam muselo být 100%. defragmentace nejde v nouzovém režimu a obávám se, že ani ty ostatní programy nepůjdou. Prach a přehřívání by muselo být i u nouzového režimu ale je to najednou teď z ničeho nic, to samé bylo i předtim, když sem měl XP, z ničeho nic se sekl a po restartu už nenajel windows.
Viděl bych to na návštěvu www.viry.cz a na forum,dát log z rsit a poprosit o rady.Pokud to bude vše o.k.je chyba někde jinde.
Log z RSIT můžeš poslat i mně - admin[zavináč]pctipy[tečka]net. Sice nemám tolik vědomostí a zkušeností, ale něco zkusit můžu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.