Nejste přihlášen/a.
Prosím o tip na velmi jednoduchý program na úpravu videí v češtině.Stačí mi,aby program uměl spojit videoklipy a nepovedené části z klipů vystříhat. Nechci hledat bez zkušenosti.Dík
Doporučuji pro tyto úpravy WMM tj Windows Movie Maker. Je integrován do všech windows komě 7 a 8. Tam je ho potřeba doinstalovat. windows.microsoft.com/...
Problem je,že mám Wind.7.Celý balíček Windows Live Essential 2011 se mi zdá zbytečný,mít v PC i programy,které nebudu používat nechci. Lze někde stáhnout jen Windows Live Movie Maker?
Já s WMM nemám moc dobré zkušenosti,. docela často mě padá . Používám VideoSpin od Pina/... a zatím spokojenost. Jinak mrkni na tenhle článek. V něm jsou popsané i další free programy na úpravu videa,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.