Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod audia na CD

Od: miro® odpovědí: 4 změna:

Přeji hezká den všem rádcům a mám dotaz.

Pěkně prosím, máte někdo zkušenost, jakým způsobem lze přenést záznam z audiokazety do PC tak, aby následně mohl být uložen na hudební CD. Jedná se mně hlavně o propojrní kazetového přehrávače s PC. Moc děkuji miro.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dericcaster*
hodnocení

1x

Toto jsem řešil před rádkou let. tenkrát jsem si nechal udělat v místním elektru kabílek s 3.5mm jacky M-M a propojil výstup na sluchátka se vstupem do PC a pomocí nějakého programu nahrával výstup ze zvukové karty. Dnes by asi bylo praktičtější koupit nějaký přehrávač s USB připojením například tento

praivo*
hodnocení

1x

Běžný kabel jack-jack (jedním koncem do konektoru na sluchátka v kazeťáku a druhý do LINE IN počítače) a nějaký nahrávací program, třeba Audacity*palec*

To Praivo-*palec*.takto jem si převedl (abych je moc neohrál) všechna LP a pár kazet mé oblíbené hudby, abych furt nemusel obracet kazety.

Na aukru se ten walkman co dokáže kazety do mp3 prodával za ccapětikilo.Jinak jsou v prodeji také stolní přístroje-radio,gramo,cd+ vstup USB a SD karta-dokáže rovnou z desky či CD do mp3 na kartuči flash disk-škoda,že nemá i kazetovou mechaniku!

hodnocení

Moc děkuji . Jak to bylo jednoduché o.k.

Myslel jsem si, že přes mikrofonní vstup nebude převod kvalitní. miro

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]