Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypnutí hesla

Od: pablos007* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli jde nějak nejlépe v BIOS nebo v příkazovém řádku CMD vypnout aby windows chtěl pro přihlášení heslo.

Stalo se mi toto:

Mám v počítači vir, který když nabootuje windows změní změním opět se změní.Předem děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ghoull
hodnocení

0x
no ja myslim ze mas trochu zmatek v pojmech. BIOS a prikazovy radek
jsou dve uplne rozdilne veci.
Nastavit prihlaseni bez hesla pripadne zmena hesla urcite jde. ->A nevim proc zrovna z prik.radky.Otazkou je, co vlastne chces.
Asi by to chtelo abys vic popsal problem.
pablos007*
hodnocení

jojo BIOS a příkazový řádek je něco jiného ale mají jednu společnou věc: dají spustit bez přihlášení do windows a já bych chtěl zakázat aby windows chtěl heslo, protože jenom tak se do počítače dostanu
Pokud to půjde, zkus se přihlásit v nouzovém režimu, případně se ještě můžeš přihlásit jako jiný uživatel, který nemá heslo nastavené.
pablos007*
hodnocení

Jsem jediný uživatel a vir změnil heslo i u Administrátora a nouzový režim jsem zkoušel ale i přesto děkuji za odpověd

A co bys chtěl prosimtě v biosu nastavit pro OS? To s tim nemá nic společného...
Nevim jak se teď dostáváš do pc,ale hádám že potřebuješ nejdříve zresetovat heslo- petri.co.il/...
pak po bootu start/spustit/cmd/control userpasswords2 a tam nastavíš aby win bootovaly automaticky. Heslo přímo nevypneš, musíš odtranit ten bordel!
pablos007*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]