Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Mám notebook HP Probook 4525s a v ňom Win 7 home premium 64bit (ten som tam dávala sama, z výroby tam bol linux).
Webkameru v pohode spustím pri telefonovaní cez Skype, funguje (samozrejme v závislosti na výkone, sieti atď, občas je slabé spojenie tak mi trhá obraz apod., ale s tým tu nie som ).
Chcela by som však mať nejaký program, ktorým môžem s touto webkou robiť foto alebo video. Hľadala som cez správcu súborov,
cez ovládacie panely, skrátka veľké nič a ešte väčšia nula.
Existuje nejaký program priamo pre tento noťas? Skúšala som čosi hľadať, ale to mi vyhodilo akurát už tie sofistikovanejšie programy, ja však nepotrebujem dorábať rámiky a iné hovadinky, skrátka len robiť foto a video, keby tam boli také tie nazvime to základné efekty, ako napr. negatív, sépia a pod., bolo by fajn, ale zasa neskočím z mosta,
ak to tam nebude
Vďaka za odpovede.
LadyK
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.