Nejste přihlášen/a.
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
Ahoj, no když jsem to nainstalovala, jako zástupce se mě na ploše objevili dva - singlplayer a multiplayer, když jsme chtěli otevřít singlp. vyskočilo na nás okno, vložte CD, tak jsme zkusili to druhý - multip., tak zjišťuju, že je teda u obou chyba, jak teda dál. Já to nehraju, takže vůbec nevím, ale má drahá půlka tvrdí, že : pri spuštění bývá v každý hře nějaký úkol - kecání, který se někdy dá přeskočit, pak se ti to musí nahrát - load. a pak teprve hraješ. Ty hry má od bráchy, prej švagrová ti to nainstaluje, hm, ale jak teda? Bých Vas tady potřebovala ![*plac* *plac*]()
konkrétně se v tom okně píše v překladu: prosím vlož správný CD/DVD-ROM, vyber OK a spusť znovu aplikaci - co to pro mě znamená netuším.
No protože je to určitě cracklá (nelegalne porizena) hra a na cd je někde crack aby to fungovalo bez originalniho cd...
Chjo...to zase abych řekl že tohle neni warez forum.
Jak už jsem řekl tak jen trošku zlepšim- crack je zásah do programu, většinou tedy do spoštěcího exe souboru oné hry/aplikace, čili na cd je jistě upravený exe soubor.
Dál ti fakt radit nebudu:
1) by ti to mělo být už jasné
2) platí první věc co jsem ti napsal v odpovědi a tohle se na veřejných fórech opravdu neřeší :P
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]