Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Call of Duty bez protivníků

Od: stanavaf® odpovědí: 11 změna:
Achoj, no už vás vidím - co zas votravuješ, když to neumíš, ne... se do toho, no jo, ale mám doma neodbytného drahouška, teda, co se týče her *smich*, nevím, co má pořád za problém - Call of Duty - prej, to mám nainstalovaný hezky, jen trochu akce mu chybí, konkrétně nemá ho kdo"zabíjet"a on nemá po kom střílet, prostě mu tam chybí protivníci, jednoduchý řešení bych měla, nalepit přes monitor moji fotku, ale údajně mu to nestačí, nevíte jak tam ty šmejdy s těma přilbama dát? ( bude klid v rodině) Dík.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A nehraje náhodou multiplayer?
hodnocení

Ahoj, no když jsem to nainstalovala, jako zástupce se mě na ploše objevili dva - singlplayer a multiplayer, když jsme chtěli otevřít singlp. vyskočilo na nás okno, vložte CD, tak jsme zkusili to druhý - multip., tak zjišťuju, že je teda u obou chyba, jak teda dál. Já to nehraju, takže vůbec nevím, ale má drahá půlka tvrdí, že : pri spuštění bývá v každý hře nějaký úkol - kecání, který se někdy dá přeskočit, pak se ti to musí nahrát - load. a pak teprve hraješ. Ty hry má od bráchy, prej švagrová ti to nainstaluje, hm, ale jak teda? Bých Vas tady potřebovala *plac*
hodnocení

konkrétně se v tom okně píše v překladu: prosím vlož správný CD/DVD-ROM, vyber OK a spusť znovu aplikaci - co to pro mě znamená netuším.
No protože je to určitě cracklá (nelegalne porizena) hra a na cd je někde crack aby to fungovalo bez originalniho cd...
hodnocení

ahoj jak to poznám a jak to tam dám?dík

Chjo...to zase abych řekl že tohle neni warez forum.

Jak už jsem řekl tak jen trošku zlepšim- crack je zásah do programu, většinou tedy do spoštěcího exe souboru oné hry/aplikace, čili na cd je jistě upravený exe soubor.

Dál ti fakt radit nebudu:
1) by ti to mělo být už jasné
2) platí první věc co jsem ti napsal v odpovědi a tohle se na veřejných fórech opravdu neřeší :P

hodnocení

stana.vaf@seznam.cz
al bunda*
*haha* Chytrá holka. Ale máš tady vnitřní poštu...
hodnocení

*ua*SPIDER JÁ TĚ MŮŽU! DÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍK MÓÓÓC JSI NEJLEPŠÍ. POSÍLÁM HUBANA KAM JEN CHCEŠ! *pusa*
Beru, někdy se domluvíme ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]